Volkswagen Passat Alltrack

Alltid klar. Nye Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn kan du kjøre utenfor allfarvei. Offroad-egenskaper og firehjulstrekk gjør at du også kan ta en avstikker fra motorveier og bygater i all slags terreng.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Teknologi

Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn med firehjulstrekk takler alle typer underlag. Den intelligente teknikken sørger for sportslige ytelser og utmerket veigrep både på og utenfor veien.

Høydepunkter

Nye Passat Alltrack har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • 4MOTION firehjulstrekk: Takler alle typer underlag
  • Adaptiv understellsregulering (DCC): Tilpasser understellet etter underlaget
  • Trailer Assist: Passat Alltrack parkerer tilhengeren for deg
1/

Men den nye Passat Alltrack er du alltid klar, enten du skal små ærend eller kjøre utenfor allfarvei. Her kan du ta en avstikker fra motorveier og bygater i all slags terreng.

Volkswagen

Utmerket veigrep med 4MOTION firehjulstrekk

4MOTION firehjulstrekk (standardutstyr) gir betydelig bedre stabilitet og veigrep på vanskelig underlag, for eksempel snø- og isdekte veier og veier uten fast dekke. Det sørger hjulene for ved at de tilpasser seg hverandre. 4×4 firehjulstrekk gir Passat Alltrack stasjonsvogn god fremkommelighet i sand og i ujevnt og bratt terreng. Firehjulstrekk systemet fordeler motorkraften på de fire hjulene etter type underlag og behov.

  • Elektronisk differensialbrems
  • Digitalt Head-up Display
  • Adaptivt understellsregulering

Assistent for tilhengermanøvrering

Synes du det er vanskelig å manøvrere med tilhenger? Assistenten for tilhengermanøvrering, Trailer Assist, gjør det enklere. Systemet rygger tilhengeren på plass etter at du har valgt kjøreretning. Du trenger bare gi gass, bremse og følge med på området rundt bilen.

Se nærmere på Volkswagen Passat Alltrack

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Diesel

Tilbud og finansiering

Ønsker du å prøvekjøre Passat Alltrack?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.