Leveringsklare Volkswagen Polo - Vår lille men store suksess

Volkswagen Polo er en bil du kan føle deg trygg i. Småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell, og vinduene og soltaket gir deg full oversikt over omgivelsene. Utseende er det heller ikke noe å si på. Designet er helt nytt med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye hovedlykter. Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går.

 

Leasingpris

1.889,-* per mnd

Kjøpspris fra

299.000,-**

Rente

1,99%***

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Ny Polo?

   Nå får du et begrenset antall leveringsklare Volkswagen Polo i fargen reflexsilver til kun 1.699,-/mnd inkl serviceavtale og vinterhjul*!

   Utstyr utover standard inkludert i tilbudet: 

   • Multimediapakke: Digital Cockpit og Discover Media Navigasjon
   • Ryggekamera
   • Tonede vinduer bak
   • Komplette vinterhjul 15″
   • Serviceavtale 3år/30.000 km*
   1/

   Småbil med trygge løsninger og selvsikkert utseende. Kontakt oss for prøvekjøring!

   Høydepunkter standardutstyr highline:

   • DSG Automatgir
   • LED frontlykter med LED-kjørelys og integrerte blinklys
   • LED baklykter
   • Parkeringssensorer foran og bak (Park Pilot)
   • Adaptiv Cruise Control
   • DAB+ digitalt radiomottak
   • Lys og siktpakke (regnsensor og avblendbart innvendig speil)
   • Radio «Composition Media» med 8″ touchscreen i farger, Bluetooth, 6 høyttalere, JPEG visning
   • Frontassist med City Nødbrems og fotgjengerregistrering
   • ISOFIX barneseteinnfesting for to barneseter bak

   Tøff og sportslig

   Nye Volkswagen Polo har et supertøft og sportslig utseende med strammere linjer, og bilen virker mer dynamisk på tross av sine kompakte mål. På vår tidligere modell beskrev vi Polo som «Vår lille men store suksess», og med det nye utseende mener vi dette vil nå nye høyder. Polo er en bil du kan føle deg trygg i, og småbilen har enda flere sikkerhetssystemer enn i forrige modell. Designet er helt nytt med en lavere sidelinje, dynamiske spor og nye hovedlykter. Dette er en bil som vekker oppsikt uansett hvor turen går, og kort fortalt er det gøy å kjøre Polo.

   Gjelder et begrenset antall Polo 95 TSI DSG Highline 2020 frem til 31.01.21 eller så langt lageret rekker. Bilen må utleveres innen 31.07.21. Forbehold om trykkfeil, bilder kan avvike. 

   *Startleie og etabl.gebyr 65.300kr. Mnd pris 1.889 kr. Totalpris 133.304kr. 3år/30.000km. Serviceavtale inkl. Forutsetter forsikring i VWFS. CO2-utslipp 144g/km.

   **Veiledende frapris levert Lier inkl. frakt og lev.omkostninger. Inkl vinterhjul.

   ***Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   Småbil, Mellomstor bil
   Icon
   Hjuldrift
   Forhjulsdrift
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin

   Tilbud og informasjon

   Leasing eller kjøp av bil?
   ID. familien

   Artikler

   Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

   Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

   ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.