Volkswagen Golf 8 eHYBRID

Golf 8: Et nytt ikon med hybridteknologi.

Den åttende generasjonen av Volkswagen Golf får du endelig som eHYBRID. En ladbar hybrid er den perfekte bilen for deg som ønsker å kjøre på strøm til daglig, uten å bekymre deg for å legge ut på langtur. Den nye Volkswagen Golf kommer med en elektrisk rekkevidde på inntil 71km.. Bilen er lettkjørt og presis, med gode kjøreegenskaper du vil sette pris på. Intelligente assistentsystemer sørger for høyere komfort, samtidig som den velkjente Golf-følelsen er bevart.

Nå får du 1,99% rente** og vinterhjul + serviceavtale inkludert i leasingprisen*! Book time til prøvekjøring i dag.

Leasingpris

3.535,- per mnd* | totalpris 203.922-

Rente

1,99%**

*Startleie/etabl.gebyr 80.480kr | 3år/30.000km.

Kontakt oss

Høydepunkter

Den nye Golf har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Inntil 71km elektrisk rekkevidde
  • Innovision Cockpit: Skreddersydd for deg
  • IQ.LIGHT: IQ.LIGHT. Intelligente lys
  • IQ.DRIVE: Car2X vet hva som kommer
  • Ekstrautstyr som tonede vinduer bak fra B-søylen, 17″ Ventura aluminiumsfelg og transportpakke (bestående av svingbart tilhengerfeste, fjernbetjent parkeringsvarmer og ryggekamera) inkludert i leasingtilbudet*.
  • 1,99% rente** og vinterhjul + serviceavtale inkludert i leasingprisen*
1/

Dynamisk design utvendig

Den nye Volkswagen Golf tar arven fra den ikoniske ur-Golfen over i en ny tid. Nye Golf har et dynamisk design med lav front, smale LED-Matrix-frontlykter og den nye Volkswagen-logoen. Som alltid er alle detaljene på Volkswagen Golf harmonisk og perfekt tilpasset til hverandre. Hekken har smale baklykter og Golf-signatur, mens eksosrørene er diskré plassert under den elegante hekkdiffusoren.

  1. Lysdesign
  2. Innvendig design
  3. Ambientebelysning

Smart og digital innvendig

Den heldigitale førerplassen har to displayer. Her finner du 10-tommers Digital Cockpit kombiinstrument og Composition Media radio med 8,25-tommers* berøringsskjerm. Den intuitive berøringsskjermen erstatter mange av de tidligere bryterne og knappene. Ambientebelysningen kan leveres med inntil 32 forskjellige fargenyanser (ekstrautstyr) og skaper en behagelig atmosfære i bilen. Selv med alle de digitale nyhetene er Golf-følelsen fortsatt den samme.

*10-tommers berøringsskjerm kan leveres som ekstrautstyr til Ready 2 Discover og Discover Media. Med Discover Pro blir den til Innovision Cockpit.

Se nærmere på nye Golf

Tilbudet gjelder Golf 8 1,4 204hk eHYBRID Ladbar Hybrid 6-trinns DSG frem til 31.08.21 eller så langt lageret rekker. Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt. Bilder kan avvike. 

*Startleie og etableringsgebyr 83.480kr. Månedsleie 3.435kr. Totalpris 203.922kr | 3år/30.000km, serviceavtale og vinterhjul inkl. Forutsetter finansiering i Volkswagen financial services

**Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

Kommer også som GTE

Nye Golf kommer også som GTE. Bilen har gode kjøreegenskaper og ladbar hybrid-teknologi med inntil 64 km elektrisk rekkevidde og en maksimal ytelse på 245 hk. Bilen er sportslig, elegant og komfortabel på en og samme tid, hvor utseendet videreføres inne i bilen der alle komponenter er nøye tilpasset hverandre.