Volkswagen Golf 8 eHYBRID

Golf 8: Et nytt ikon

Den nye Volkswagen Golf setter en ny standard for digitalisering i klassen. Bilen er lettkjørt og presis, med gode kjøreegenskaper du vil sette pris på. Intelligente assistentsystemer sørger for høyere komfort, samtidig som den velkjente Golf-følelsen er bevart.

Den åttende generasjonen av Volkswagen Golf får du endelig som eHYBRID. En ladbar hybrid er den perfekte bilen for deg som ønsker å kjøre på strøm til daglig, uten å bekymre deg for å legge ut på langtur.

Leasingpris

3.900,- per mnd*

Rente

1,99%**

Kontakt oss

Høydepunkter

Den nye Golf har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Innovision Cockpit: Skreddersydd for deg
  • IQ.LIGHT: IQ.LIGHT. Intelligente lys
  • IQ.DRIVE: Car2X vet hva som kommer
1/

Dynamisk design utvendig

Den nye Volkswagen Golf tar arven fra den ikoniske ur-Golfen over i en ny tid. Nye Golf har et dynamisk design med lav front, smale LED-Matrix-frontlykter og den nye Volkswagen-logoen. Som alltid er alle detaljene på Volkswagen Golf harmonisk og perfekt tilpasset til hverandre. Hekken har smale baklykter og Golf-signatur, mens eksosrørene er diskré plassert under den elegante hekkdiffusoren.

  1. Lysdesign
  2. Innvendig design
  3. Ambientebelysning

Smart og digital innvendig

Den heldigitale førerplassen har to displayer. Her finner du 10-tommers Digital Cockpit kombiinstrument og Composition Media radio med 8,25-tommers* berøringsskjerm. Den intuitive berøringsskjermen erstatter mange av de tidligere bryterne og knappene. Ambientebelysningen kan leveres med inntil 32 forskjellige fargenyanser (ekstrautstyr) og skaper en behagelig atmosfære i bilen. Selv med alle de digitale nyhetene er Golf-følelsen fortsatt den samme.

*10-tommers berøringsskjerm kan leveres som ekstrautstyr til Ready 2 Discover og Discover Media. Med Discover Pro blir den til Innovision Cockpit.

Se nærmere på nye Golf

Tilbudet gjelder Golf 8 1,4 204hk eHYBRID Ladbar Hybrid 6-trinns DSG frem til 31.10.20. Forbehold om trykkfeil, bilder kan avvike. 

*Startleie og etableringsgebyr 75.300kr. Månedsleie 3.900kr. Totalpris 215.700kr. Serviceavtale 3år/45.000km inkl. Forutsetter forsikring i VWFS.

**Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

Kommer også som GTE

Nye Golf kommer også som GTE. Bilen har gode kjøreegenskaper og ladbar hybrid-teknologi med inntil 52 km elektrisk rekkevidde og en maksimal ytelse på 245 hk. Bilen er sportslig, elegant og komfortabel på en og samme tid, hvor utseendet videreføres inne i bilen der alle komponenter er nøye tilpasset hverandre.