Et nytt ikon

Den nye Volkswagen Golf setter en ny standard for digitalisering i klassen. Intelligent og tilkoblet. Intelligente assistentsystemer sørger for høyere kjørekomfort, samtidig som den velkjente Golf-følelsen er bevart.

Den nye generasjonen Volkswagen Golf er mer komfortabel og intelligent med flere tilkoblingsmuligheter sammenlignet med tidligere modell.

Kontakt oss her helt uforpliktende for tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon om VW

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Finn ut mer om den nye Volkswagen Golf

Den nye Volkswagen Golf definerer nok en gang Golfklassen på nytt med digitale nyheter, dynamisk design og komfortabel betjening. Aldri før har Golf vært mer progressiv.

Høydepunkter

Den nye Golf har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Innovision Cockpit: Skreddersydd for deg
  • IQ.LIGHT: IQ.LIGHT. Intelligente lys
  • IQ.DRIVE: Car2X vet hva som kommer
1/
Prøvekjøring: Den nye Golf

Den føles lettere, mer presis og lettkjørt en før. Mer villig til å være med på leken.

David K. Andersen

Bil og Motor Bloggen

Dynamisk design

Den nye Volkswagen Golf tar arven fra den ikoniske ur-Golfen over i en ny tid. Nye Golf har et dynamisk design med lav front, smale LED-Matrix-frontlykter og den nye Volkswagen-logoen. Som alltid er alle detaljene på Volkswagen Golf harmonisk og perfekt tilpasset til hverandre. Hekken har smale baklykter og Golf-signatur, mens eksosrørene er diskré plassert under den elegante hekkdiffusoren.

  • Lysdesign
  • Innvendig design
  • Ambientebelysning

Car2X vet hva som kommer

Biler som kommuniserer med hverandre, kan gjøre veiene tryggere, redusere køer og varsle om lokale faresteder. Farevarselet (standardutstyr) gir deg nyttig informasjon. Det kan blant annet advare deg om veiarbeid eller utrykningskjøretøyer. Kommunikasjonen foregår med Car2X-teknologi over trådløst nett.
Automatisk avstandsregulering (ACC, ekstrautstyr) med Car2X-funksjon gir føreren nyttig informasjon og kan gripe aktivt inn hvis det oppstår en nødssituasjon. Dette skjer ved hjelp av permanent datautveksling over trådløst nett.

Se nærmere på Volkswagen Golf

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Hybrid

Tilbud og finansiering

Ønsker du mer informasjon?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Volkswagens flerbruksbil ID. Buzz er kåret til årets bil av flere av Norges mest erfarne bileksperter. Den siste måneden har Volkswagen vunnet en rekke priser for sine modeller!

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.