Liten elbil. Mange fordeler

Volkswagen e-up! gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede, null utslipp og lang rekkevidde på inntil 258 km (WLTP). En liten elbil perfekt i hverdagen.

Kontakt oss her helt uforpliktende for tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon om VW

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Nok strøm til de daglige kjøreturene dine

Med elbilen e-up! Range, kan du tilbakelegge inntil 258 km (WLTP) med et CO2-utslipp på 0 gram per kilometer. Nok strøm til de daglige kjøreturene dine i hverdagen.

Høydepunkter

Nye e-up! Range har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Rekkevidde: Inntil 258 km rekkevidde (WLTP)
  • Hurtiglading: Fra 0 til 80% batterikapasitet på 1 time (40 kW)
  • Utstyr: Oppvarmet frontrute
1/

Volkswagen e-up! gjør valget enkelt. Den lille elbilen har en kraftig elmotor å by på som gir mye kjøreglede, null utslipp og lang rekkevidde på inntil 258 km. En liten elbil perfekt i hverdagen.

e-up! har mye å by på – også på innsiden

Du vil bli overrasket over hvor mye plass som skjuler seg bak den kompakte fremtoningen til e-up!.

  • Forsetene med setevarme (standardutstyr på e-up! High Range) og stofftrekk i “beam grey” byr på høy komfort
  • Førersetet leveres med høydejustering som standard
  • Sharkskin dash pad som leveres som standard til e-up!

Liten i størrelse og stor på detaljer

e-up! Range er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang.

e-up! Range legger en demper på utslippene, men ikke på stilen. Det beste eksemplet på dette er de slående C-formede LED-kjørelysene i grillen. Et annet trekk som er karakteristisk for e-up!, er blåfargen som går igjen i mange detaljer, blant annet de blå pyntelistene foran og bak som fremhever Volkswagen-logoen.

Nye e-up! Range på bilmessen (IAA) i Frankfurt

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Småbil
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Tilbud og finansiering

Les mer om leasing vs kjøp av bil
Har du spørsmål om nye e-up! Range?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.