Volkswagen Nyttekjøretøy Transporter

Nye Transporter

Flest variasjonsmuligheter i sin klasse og eneste med både DSG automatgir og 4MOTION firehjulstrekk. Vår mest solgte varebil med uendelige valgmuligheter og høy nyttelast. Skaff deg Norges mest populære arbeidsplass på 4 hjul i dag!

 

Transporter er for 9. år på rad Norges mest kjøpte varebil i sin klasse. Dette er vel det beste beviset på at norske kunder setter pris på alle de unike egenskapene denne varebilen har å by på? Når du setter deg inn i en Transporter merker du raskt at dette er en bil med seks generasjoners erfaringer på baken. Alt holder høy kvalitet, har en logisk plassering og er lett å nå. Dette er en varebil med 3 seter og førersetet kan justeres på mange måter, slik at du finner din perfekte sittestilling. Transporter er en bil med mye utstyr som standard og de to aktuelle bilene har variert utstyr.

 

Kontakt oss for prøvekjøring og et godt tilbud i dag.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Ønsker du deg ny Transporter 6.1 varebil?

   Kontakt oss i dag for et godt tilbud.

   Hvorfor investere i en Transporter varebil?

   Varebilen Transporter har utviklet seg i over 70 år, og kontinuerlig forbedring av varebilen har gjort den til et meget effektivt arbeidsverktøy på tvers av bransjer og yrker. At Transporter ble Norges mest kjøpte varebil i sin klasse i 2017 tyder på at norske håndverkere setter pris på de unike egenskapene. Varerommet er imponerende praktisk og fleksibelt med god plass og sikring av nyttelast. Dette er en solid varebil med 3 seter foran og ekstra god produksjonskvalitet som danner grunnlaget for fremragende kjørekomfort. Dette gjør Transporter til et effektivt arbeidsverktøy som alltid mestrer sine oppgaver, uansett hva de måtte innebære. Med to akselavstander og tre takhøyder kan du få et vareromsvolum fra 5,8 til 9,3 m3 og nyttelast på inntil hele 1,3 tonn.

   1/

   Høydepunkter Transporter:

   • Front Assist med City nødbrems
   • Multikollisjonsbrems
   • Motorer fra 102-204 hk
   • Forhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk
   • Manuelt eller DSG automatgir
   • 2 billengder og 3 høyder
   • Tilbys med Adaptiv Cruise Control
   • 5 år/200.000 km Norgesgaranti

   Se presentasjon av Transporter

   Tilbudene gjelder ved kjøp av ny Transporter 6.1 varebil. Forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik, bilder kan avvike.

   Ta kontakt med en av våre selgere

   Artikler

   Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

   Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?

   Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.