Volkswagen Nyttekjøretøy Transporter

Sommerkampanje på nye Transporter

Flest variasjonsmuligheter i sin klasse og eneste med både DSG automatgir og 4MOTION firehjulstrekk. Vår mest solgte varebil med uendelige valgmuligheter og høy nyttelast. Skaff deg Norges mest populære arbeidsplass på 4 hjul i dag!

 

Transporter er for 9. år på rad Norges mest kjøpte varebil i sin klasse. Dette er vel det beste beviset på at norske kunder setter pris på alle de unike egenskapene denne varebilen har å by på? Når du setter deg inn i en Transporter merker du raskt at dette er en bil med seks generasjoners erfaringer på baken. Alt holder høy kvalitet, har en logisk plassering og er lett å nå. Dette er en varebil med 3 seter og førersetet kan justeres på mange måter, slik at du finner din perfekte sittestilling. Transporter er en bil med mye utstyr som standard og de to aktuelle bilene har variert utstyr.

 

Pris fra

350.409,-*

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Ønsker du deg ny Transporter 6.1 varebil?

Nå får du 50%** rabatt på Service- og vedlikeholdsavtale i 3 år/60.000 km.

Behov for varebil nå?

Nå gir vi deg følgende vintertilbud ved kjøp av ny Transporter 6.1 varebil:

 • 50 % rabatt på Service- og vedlikeholdsavtale
 • Tilbud på populært ekstrautstyr
 • Rabatt på bilinnredning fra Würth / Sortimo
1/

50 % rabatt på Service- og vedlikeholdsavtale

En Service- og vedlikeholdsavtale gir deg og ditt firma et mer forutsigbart bilhold. Kjøper du ny Transporter varebil innen 15. august 2020 gir vi deg 50 % rabatt på service- og vedlikeholdsavtale med intervall på 3 år/ 60.000 km. Du sparer kr 9.000,- eks mva.**

Ønsker du kortere eller lengre intervall på avtalen tilbyr vi dette også, kundebesparelsen er den samme.

Hvorfor investere i en Transporter varebil?

Varebilen Transporter har utviklet seg i over 70 år, og kontinuerlig forbedring av varebilen har gjort den til et meget effektivt arbeidsverktøy på tvers av bransjer og yrker. At Transporter ble Norges mest kjøpte varebil i sin klasse i 2017 tyder på at norske håndverkere setter pris på de unike egenskapene. Varerommet er imponerende praktisk og fleksibelt med god plass og sikring av nyttelast. Dette er en solid varebil med 3 seter foran og ekstra god produksjonskvalitet som danner grunnlaget for fremragende kjørekomfort. Dette gjør Transporter til et effektivt arbeidsverktøy som alltid mestrer sine oppgaver, uansett hva de måtte innebære. Med to akselavstander og tre takhøyder kan du få et vareromsvolum fra 5,8 til 9,3 m3 og nyttelast på inntil hele 1,3 tonn.

Høydepunkter Transporter:

 • Front Assist med City nødbrems
 • Multikollisjonsbrems
 • Motorer fra 102-204 hk
 • Forhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk
 • Manuelt eller DSG automatgir
 • 2 billengder og 3 høyder
 • Tilbys med Adaptiv Cruise Control
 • 5 år/200.000 km Norgesgaranti

Se presentasjon av Transporter

Tilbudene gjelder ved kjøp av ny Transporter 6.1 varebil innen 31.08.2020. Forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik, bilder kan avvike.

*Prisen er veiledende eks mva levert Drammen inkl. leveringsomkostninger. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 7,6 -9,4 l /100 km, CO2-utslipp fra 198-246 g/km etter WLTP standarden. Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr utover standard.

**Rabatt forutsetter kjøp av ny Transporter varebil innen 15.08.2020. Priseksempel har tatt utgangspunkt i intervall på 3 år/60.000 km.

Ta kontakt med en av våre selgere

Artikler

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?