Volkswagen Nyttekjøretøy Crafter

Sommerkampanje Crafter

Vår største varebil med uendelige valgmuligheter og høy nyttelast.

 

Pris fra

372.544,-*

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Nå gir vi deg følgende tilbud ved kjøp av ny Crafter varebil:

Til og med 15. august gir vi deg følgende sommertilbud ved kjøp av ny Crafter varebil:

  • 50 % rabatt på Service- og vedlikeholdsavtale
  • Tilbud på populært ekstrautstyr
  • Rabatt på bilinnredning fra Würth / Sortimo
1/

50 % rabatt på Service- og vedlikeholdsavtale

En Service- og vedlikeholdsavtale gir deg og ditt firma et mer forutsigbart bilhold. Kjøper du ny Crafter varebil innen 15. august 2020 gir vi deg 50 % rabatt på service- og vedlikeholdsavtale med intervall på 3 år/ 60.000 km. Du sparer kr 9.600,- eks mva.**

Ønsker du kortere eller lengre intervall på avtalen tilbyr vi dette også, kundebesparelsen er den samme.

Hvorfor investere i en Crafter varebil?

Volkswagen Crafter skiller seg fra mengden. Ikke bare er Crafter full av komfort, god driftsøkonomi og et topp sikkerhetsnivå, den har også blitt en av de mest kjøpte nyttekjøretøyene i sin klasse.

Høydepunkter Crafter:

  • Front Assist med City nødbrems
  • Multikollisjonsbrems
  • Forhjulstrekk, bakhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk
  • Manuelt eller 8-trinns automatgir
  • 3 billengder, 3 høyder
  • Tilbys med 16 nye førerassistentsystemer
  • 5 år/250.000 km Norgesgaranti

Se presentasjon av Volkswagen Nyttekjøretøy her

Gjelder ved kjøp av ny Crafter varebil innen 15.08.2020. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik, bilder kan avvike. Alle priser er eks mva.

**Prisen er veiledende eks mva levert Drammen inkl. leveringsomkostninger. Drivstofforbruk blandet kjøring: 9,3-11,5 l/100 km, 245-303 g/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr utover standard.

** Rabatt forutsetter kjøp av ny Crafter varebil innen 15.08.2020. Priseksempel har tatt utgangspunkt i intervall på 3 år/60.000 km.

Ta kontakt med en av våre selgere

Artikler

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?