Volkswagen Nyttekjøretøy Crafter

Kampanje på Crafter

Vår største varebil med uendelige valgmuligheter og høy nyttelast. Kontakt oss for et godt tilbud i dag.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Hvorfor investere i en Crafter varebil?

   Volkswagen Crafter skiller seg fra mengden. Ikke bare er Crafter full av komfort, god driftsøkonomi og et topp sikkerhetsnivå, den har også blitt en av de mest kjøpte nyttekjøretøyene i sin klasse.

   1/

   Høydepunkter Crafter:

   • Front Assist med City nødbrems
   • Multikollisjonsbrems
   • Forhjulstrekk, bakhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk
   • Manuelt eller 8-trinns automatgir
   • 3 billengder, 3 høyder
   • Tilbys med 16 nye førerassistentsystemer
   • 5 år/250.000 km Norgesgaranti

   Se presentasjon av Volkswagen Nyttekjøretøy her

   Gjelder ved kjøp av ny Crafter varebil. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik, bilder kan avvike. Alle priser er eks mva.

   Ta kontakt med en av våre selgere

   Artikler

   Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

   Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?

   Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.