Nye Amarok Pickup!

Amarok er tilbake, fullspekket med smarte løsninger som standard eller tilvalg slik som; IQ. Light LED-Matrix frontlys | Harman Kardon-lydanlegg | 20 helt nye førerassistentsystemer og over 30 totalt | ambientebelysning | trådløs mobillading | stor oppgradert infotainmentskjerm | kraftig V6-motor | automatgir | tilhengervekt på opptil 3,5 tonn | 350 kg statisk taklast.

Med sitt 100 % nye og røffe design – både innvendig og utvendig – i kombinasjon med suverene offroad-egenskaper, er det liten tvil om hvem som er kongen av premiumsegmentet for pickuper! Pris og prisliste slippes i forbindelse med salgsstart. Per dags dato planlegger vi å åpne for salg av den nye Amarok mot slutten av 2022.

Salgsklar i Norge mot slutten av 2022!

I løpet av 4. kvartal 2022 åpner vi for salg og slipper prisene på den nye Amarok. Det blir mye å velge mellom med hele fire ulike Amarok-utstyrsversjoner: Life, Style, Aventura og PanAmericana. DNA’et i den nye Amarok er fortsatt overlegen allsidighet og suverene offroad-kjøreegenskaper, noe kommer godt med være seg du skal frakte materialer til byggeplassen, statsbudsjett til stortinget eller rykke ut på et viktig oppdrag!

Allerede overbevist?
Kontakt oss for oppfølging frem mot salgsstart!

1/

Noen av høydepunktene: Den er Bredere, lengre, med V6-motor og 4MOTION firehjulstrekk

Den nye Amarok har fått et nytt, tøft og tidsriktig design, og er både bredere og lengre enn sin forgjenger. Økt bredde gir pickupen et mer maskulint preg, mens lengre akselavstand gir høyere slippvinkel og dermed forbedredre off-roadegenskaper. Og for deg som lurer: Amarok vil fortsatt tilbys med en kraftfull og høyeffektiv V6-dieselmotor.

 

Mer om motoralternativene

I Norge blir den nye Amarok tilgjengelig i fire utstyrsversjoner fra salgsstart og alle får en kraftfull og høyeffektiv dieselmotor. Amarok «Life» har 205 hk og en dieselmotor med fire sylindre. De øvrige utstyrsversjonene «Style», «PanAmericana» og «Aventura» tilbys med hele 241 hk og dieselmotor med seks sylindre (V6).

Disse har et slagvolum mellom 2,0 og 3,0 liter. Motoralternativene og tilhørende prisliste blir tilgjengelig når vi åpner for salg mot slutten av 2022.

 

4MOTION firehjulstrekk

Den nye Amarok fås med bakhjulsdrift i kombinasjon med enten innkoblbar firehjulsdrift eller permanent firehjulsdrift. Uansett motor-og girkombinasjon vil du være sikret riktig kraftutveksling som sikrer en optimal kjøreopplevelsen både på og utenfor allfarvei.

 

Shift-by-Wire automatgir

Den nye Amarok kan tilby en 10-trinns automatgirkasse som baserer seg på Shift-by-Wire-teknologien. Dette innebærer blant annet at det tradisjonelle håndbrekket er fjernet og parkeringsbremsen vil nå kunne aktiveres elektronisk med en knapp. Disse smarte grepene er med på å frigjør plass mellom forsetene, noe som gir en luftigere følelse i førerhuset.

Nye assistentsystemer og mer "connectivity"

Den nye Amarok pickup er nå utstyrt med vesentlig flere førerassistentsystemer enn sin forgjenger. Faktisk får du tilgang på mer en 30 hjelpende assistenter, hvorav 20 er helt nye for pickupen. Du vil også kunne koble mobilen sammen med pickupen og nyttiggjøre deg av Volkswagen sine We Connect-tjenester. Alt dette, og mye mer, for maks kjøreglede «uansett» kjøreforhold.

Artikler

Visste du at e-Crafter også kan leveres som handikaptilpasset personbil? Bilen kan leveres med 9 seter og/eller plass til to rullestolbrukere.

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?

Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.