Nye Amarok Pickup - åpen for salg!

Amarok er tilbake i fire utstyrsversjoner, fullspekket med smarte løsninger som standard eller tilvalg. Den skiller seg fra sine konkurrenter på mange måter, blant annet med sitt premium utseende og personbilkarakter – både utvendig og innvendig. Med sitt 100% nye og røffe design er det liten tvil om hvem som er kongen av premiumsegmentet for pickuper!

 

Pris fra

605.104,- eks.mva.frakt/levering

Salget har startet

Nå kan du bestille nye Amarok med forventet levering fra høsten 2023. Alle utstyrsversjoner leveres med avansert firehjulstrekk og trinnløs automatgirkasse som standard. Du får også 3,5 tonn tilhengervekt og et enda mer gjennomtenkt lasteplan med på kjøpet!

Allerede overbevist?
Kontakt oss for å bestille bilen!

1/

Noen av høydepunktene:

Kraftig V6 motor

De viktigste stikkordene under panseret på nye Amarok er effektivitet og rå kraft takket være mulighet for V6-motor og trekkraft på opptil 600 nM i kombinasjon med avansert firehjulstrekksystem og 10-trinns automautgir som standard. Du kan også nyte godt av en stor vertikal infotainmentskjerm og 20 nye assistentsystemer.

Lengre akselavstand

Den nye Amarok er 5.350 mm lang – 96 mm lengre enn forgjengeren. Akselavstanden har økt med 173 mm til totalt 3.270 mm, noe som gir betydelig bedre plass i kupeen. Ettersom akselavstanden øker mer enn pickupens totale lengde, blir overhengene kortere. Dette gir større slippvinkel og enda bedre offroad-kjøreegenskaper.

Innkoblbar eller permanent 4×4

Den nye Amarok tilbys med innkoblbar og permanent firehjulstrekk i kombinasjon. I tillegg til dette vil to ulike dieselmotorer med fire til seks sylindre sørge for perfekt kraftoverføring for å sikre suverene offroad-kjøreegenskaper.

Flere kjøremoduser, bedre kjørekomfort

Nye forhåndskonfigurerte kjøremoduser hjelper deg i spesielle offroad-situasjoner. Kjørekomforten øker til et enda høyere nivå takket være mer enn 25 assistentsystemer – hvorav 20 av dem er helt nye for Amarok.

Vadedybde på 800 mm

Mye har økt eller blitt større med den nye Amarok, og dette gjelder også for vadedybden som nå er på 800 mm. Dette er en økning på hele 300 mm sammenlignet med forgjengeren.

Euro NCAP kollisjon- og sikkerhetstest Amarok får toppscore

Nye Amarok «rokker» Euro NCAP sin ferskeste kollisjons- og sikkerhetstest og oppnår hele 5 stjerner. Pickupen får generelt gode score på fører- og passasjersikkerhet, for AEB på fotgjengere og syklister – og sikkerheten for barn når helt opp til 90% score.

Artikler

Volkswagens flerbruksbil ID. Buzz er kåret til årets bil av flere av Norges mest erfarne bileksperter. Den siste måneden har Volkswagen vunnet en rekke priser for sine modeller!

Visste du at e-Crafter også kan leveres som handikaptilpasset personbil? Bilen kan leveres med 9 seter og/eller plass til to rullestolbrukere.

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.