Premium kjøreglede!

Med masse kraft under panseret og permanent firehjulstrekk er Amarok den perfekte pickup for kjøring i terrenget så vel som på mer “normale” veier enn den du ser her. Amarok takler maximal nyttelast i hele 45° helling. Velger du Amarok får du premium kjøreglede med på kjøpet.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Permanent 4MOTION firehjulsdrift

Denne 4x4-funksjonen med selvsperrende Torsen-midtdifferensial er unik i pickup-segmentet og gir en balansert fordeling på 40:60 for alle typer onroad- og offroad-kjøring.

Hvorfor velge Amarok?

Tre grunner til å velge Volkswagen Amarok pickup.

  • En drøm i kupert terreng
  • Sterk og smidig Amarok med V6-motor
  • Pickup med personbilfølelse og bredeste lasteplan i klassen
1/
Årets pickup

Ingen pickup er mer kompromissløs i terrenget, ingen mer agressiv på asfalt

OFFROAD

Utgave 09/2019

Nyttig informasjon om Amarok

Flere grunner til å velge Volkswagen Amarok pickup.

  • Pickup med personbilfølelse
  • God underholdning underveis med Composition Media radiosystem og Discover Media radio- og navigasjonssystem
  • Frakt europaller på tvers

Amarok byr på høyeste dreiemoment i sin klasse

Villmarksliv, byggeplass eller urban jungel – hestene under panseret sørge for at du kommer deg frem. Den kraftige 6-sylindrede turbodieselmotoren med et slagvolum på 3,0 liter har reserver i massevis, selv når den yter sitt ytterste. Du kan velge 258hk motor på utstyrsversjonene Aventura og Highline. Vi tilbyr også V6 på 204 hk med 500 Nm.

Se nærmere på Volkswagen Amarok

Tilbud og finansiering

Ønsker du å prøvekjøre en bil fra Volkswagen Nyttekjøretøy?
Leasing eller finansiering?

Kontakt salg

Artikler

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?

Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.