Lærling hos Albjerk Bil

Albjerk Bil opplever sterk vekst for tiden og er den største merkeforhandleren av Volkswagen, Audi, og Skoda i Buskerud. Vil du være en del av Team Albjerk Bil, og være en del av fremtidens mobilitet løsninger 

Bilbransjen står ovenfor store endringer. Vi i Albjerk Bil har derfor behov for dyktige, engasjerte og faglig sterke medarbeidere som kan være med å forme fremtidens mobilitetsløsninger, og ansatte som leverer de beste kundeopplevelsene hver eneste dag. Vi søker nå lærlinger innenfor fagene mekanisk, skade og salg.

Albjerk Bil er en arbeidsplass som skaper stolthet, en arbeidsplass der folk får utvikle seg, har høy fagkunnskap, gode karriere muligheter, gode opplæringsprogram, og konkurransedyktige betingelser. Albjerk Bil er også en arbeidsplass som skaper trygghet, tar ansvar, og som tiltrekker seg de dyktigste medarbeiderne – og tar vare på de!  

Vi tilbyr faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og et svært godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som ønsker å lykkes sammen. Vi tilbyr også gode pensjons- og forsikringsordninger, og kantineordning med deilig lunsj hver dag.