Deleselger hos Albjerk Bil

Albjerk Bil er en av Norges ledende Audi, Skoda og Volkswagen forhandler som i tiden fremover skal satse på salg av deler til mekanisk avdeling og andre profesjonelle aktører. Som deleselger hos oss vil du jobbe i et fremoverlent team med flere av de mest anerkjente deleleverandørene i Norge. Kundetilfredshet og god service er noe vi setter høyt og vi jobber kontinuerlig for å opprettholde.  

En deleselger hos Albjerk Bil har varierte og mange spennende oppgaver. Du vil ha ansvaret for å selge deler og tilbehør direkte til sluttkunder hvor relasjonsbygging og kundeoppfølging er en viktig del av jobben. Som deleselger vil du også være bindeleddet mellom serviceledere og mekanikere, ved å ha ansvaret for delelageret og forhåndsplanlegging av deleleveranser slik at mekanikerne har deler tilgjengelig til enhver tid. 

Vi tilbyr faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og et svært godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som ønsker å lykkes sammen. Vi tilbyr også gode pensjons- og forsikringsordninger, og kantineordning med deilig lunsj hver dag.