Biloppretter hos Albjerk Bil

Albjerk Bil er en av Norges ledende Audi, Skoda og Volkswagen forhandler som i tiden fremover skal satse på servicemarked og skade. Albjerk Bil Drammen ønsker kontinuerlig å forsterke vårt team på Åssiden med faglige sterke, serviceinnstilt, og engasjerte bilopprettere. Som biloppretter hos Albjerk Bil vil du inngå i Team Albjerk Bil Skade sammen med andre kollegaer som har meget høy fagkunnskap og gjennomføring evne. Du vil også være en del av en arbeidsplass som er sertifisert Skadespesialist.

Som biloppretter hos Albjerk Bil vil du ha varierte og spennende arbeidsoppgaver, og får mulighet til å uføre arbeid på våre kjøretøys karosseri, understell, hjuloppheng, styring, sikkerhetssystemer, og rette opp skade på karosseriet. Du vil hos oss bli spesialist på å utføre arbeid på Volkswagen, Audi og Skoda, og få unik kompetanse om verdens mest anerkjente bilmerker. 

Vi tilbyr faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og et svært godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som ønsker å lykkes sammen. Vi tilbyr også gode pensjons- og forsikringsordninger, og kantineordning med deilig lunsj hver dag.

Hvorfor være biloppretter hos Albjerk Bil?