Mekaniker hos Albjerk Bil

Albjerk Bil er en av Norges ledende Audi, Skoda og Volkswagen forhandler som i tiden fremover skal satse på servicemarked. Albjerk Bil ønsker kontinuerlig å forsterke våre team på verkstedet med faglige sterke, serviceinnstilt, og engasjerte mekaniker. Som mekaniker hos Albjerk Bil vil du inngå i Team Servicemarked sammen med andre kollegaer som har meget høy fagkunnskap og er spesialister på Volkswagen, Audi og Skoda.  

I Albjerk Bil søker vi fagutdannede bilmekanikere med erfaring, og genuin interesse for bil og fremtidens teknologi. Som mekaniker hos oss vil du få utføre service og vedlikehold, utføre reparasjon på batterier/høyvolt og ikke minst ha ansvaret for å utføre diagnose og feilsøking. Du vil også få en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i en av Norges største bilforhandlerkonsern.   

Vi tilbyr faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og et svært godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som ønsker å lykkes sammen. Vi tilbyr også gode pensjons- og forsikringsordninger, og kantineordning med deilig lunsj hver dag. 

 

Vi søker mekanikere hos Albjerk Bil

Hvorfor være mekaniker hos Albjerk Bil?