Volkswagen Caravelle personbil

Familiebil med opptil 9 seter

Caravelle gir deg rikelig med plass og tilbyr opptil 9 seter (8 passasjerseter + ett førersete). Og det beste av alt, du har fortsatt plass til bagasje! Du bestemmer selv hvilken seteløsning du ønsker. Her står nemlig valgfrihet og fleksiblitet høyt på lista.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Eksklusivt interiør

Interiøret i Caravelle 6.1 er oppgradert og kjennetegnes av moderne design og eksklusive materialer som skaper en behagelig atmosfære. Alle betjeningselementer har en logisk og ergonomisk plassering. Det smarte oppbevaringssystemet i bilen gir plass til dokumenter, nettbrett, smarttelefon og alt det andre du trenger i løpet av en dag med transportoppdrag.

Hvorfor velge Caravelle 6.1 personbil?

Her har du tre grunner til å velge Caravelle 6.1 personbil.

  • STOR grad av valgfrihet
  • Familiebilen med plass til "alt"
  • 4MOTION firehjulstrekk & automatgir
1/

Caravelle gir deg rikelig med plass og tilbyr opptil 9 seter (8 passasjerseter + ett førersete). Og det beste av alt, du har fortsatt plass til bagasje!

Setepakker

Flere mulige setekombinasjoner, mange oppbevaringsplasser og et stort antall elektriske løsninger gjør Caravelle 6.1 til den perfekte flerbruksbilen.

  • Easy Entry-funksjon
  • 12-vei elektrisk setejustering (ekstrautstyr)
  • Det kan leveres dobbeltsete i stedet for enkeltsete på passasjersiden foran

BlueMotion Technology | Caravelle 6.1

Caravelle setter nye standarder for bærekraftig mobilitet. De nye, Euro 6-kompatible TDI-motorene har BlueMotion Technology som standard.

Se nærmere på Volkswagen Caravelle personbil

Tilbud og finansiering

Ønsker du å prøvekjøre en bil fra Volkswagen Nyttekjøretøy?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Visste du at e-Crafter også kan leveres som handikaptilpasset personbil? Bilen kan leveres med 9 seter og/eller plass til to rullestolbrukere.

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?