Volkswagen ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Fremtidens helelektriske varebil! Bilen kommer i en størrelse mellom Caddy og Transporter*.

Reserver bilen nå!
Nå kan du reservere elvarebilen ID.Buzz Cargo! En reservasjon er uforpliktende, og sikrer deg viktig informasjon om bilen frem mot lansering i tillegg til prioritet når vi åpner for salg i 2022. Klikk deg inn her for å reservere bilen.

*ID.Buzz Cargo er en konseptbil. Bilder, verdier og informasjon oppgitt på denne nettsiden kan derfor endre seg frem mot lansering av endelig produksjonsmodell.

Kontakt oss

Reserver elvarebilen i dag - bli prioritert når vi åpner for bestilling!

ID. Buzz Cargo - Fremtidens elektiske varebil

MEB-plattform og skalerbare batteripakker
Konseptbilen ID. Buzz Cargo er den første varebilen fra Volkswagen som baserer seg på den nye modulære elektriske batteriplattformen MEB. En viktig teknisk egenskap for denne plattformen er skalerbarheten til batteriene. Takket være nettopp denne egenskapen kan MEB-modellene leveres med forskjellige størrelser på batterier i henhold til elbilens tiltenkte bruk.

D.Buzz Cargo elvarebil forventes å bli en plassensasjon takket være den plassbesparende elektriske batteridrivlinjen (MEB). Det elektriske batteriet befinner seg nemlig i bunnen og motoren er plassert på for- og bakaksel, noe som frigjør mer plass.

 

Estimerte mål, nyttelast og varerom

Det antas at konseptbilen ID.Buzz Cargo størrelsesmessig vil ligge et sted mellom Caddy Cargo og Transporter varebil. Dette vil kunne gi den innpass i enda flere og/eller helt nye transportsegmenter. Så fort vi mottar mer nøyaktige mål og andre tekniske data vil vi oppdatere siden med dette. Vi har dessverre ingen tall/indikasjoner på nyttelast og varerom enda, men vi vil oppdatere siden så fort vi mottar dette.

 

Touch-teknologi
Konseptbilen ID.Buzz Cargo skiller seg ut innvendig. Her er tradisjonelle brytere, spaker og knapper i førerhuset være byttet ut med nyskapende sensorbasert touch teknologi.

 

Lys og sikt

De velkjente runde frontlyktene fra folkevognbussen (som Buzz-modellene baserer seg på) er nå byttet ut med intelligente LED «øyne». Disse smarte LED lysene kommuniserer interaktivt med sjåføren og forbipasserende. Også lysteknologien er nytenkende på ID.Buzz Cargo. Når elvarebilen svinger ut fra en vei retter den LED-hovedlyktene, eller «blikket», mot kjøreretningen. Når elvarebilen registrerer fotgjengere eller syklister i veikanten vil den også kunne vende blikket mot dem og tiltrekke seg oppmerksomhet ved hjelp av lyssignaler for å gjøre andre oppmerksomme på sin lydløse tilstedeværelse.

 

Er ditt hovedvirke persontransport?

Hvis svaret er ja og du i tillegg har et ønske, eller krav, om å kjøre elektrisk? Da kan den store elbilen ID.Buzz være et alternativ for deg og din bedrift! Taxi, minibuss, shuttle buss – vi ser for oss at ID.Buzz kan fungere som alt dette, og mye mye mer.

Vi vet du ønsker mer konkret informasjon om denne herligheten av en elvarebil, og det skal du også få så fort vi mottar dette. I påvente av flere detaljer håper vi du gleder deg like mye som oss til å se denne bilen!

Kontakt salg

Stian Rånes
Key Account Manager Nyttekjøretøy
Morten Nordmo
Selger Volkswagen Nyttekjøretøy
Birger Iversen
Seniorselger Volkswagen Nyttekjøretøy

Artikler

Visste du at e-Crafter også kan leveres som handikaptilpasset personbil? Bilen kan leveres med 9 seter og/eller plass til to rullestolbrukere.

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?

Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.