Volkswagen ID. Buzz Cargo

Nye ID. Buzz Cargo

Ikonet er endelig vekket til live – Møt vår første varebil som er bygget som elbil fra start. Kanskje er dette din nye elektriske arbeidsplass? Bilen kommer med bakhjulstrekk, inntil 422 km rekkevidde og automatgir. Bilen har også opptil 650kg nyttelast og kan trekke opptil 1.200kg tilhengervekt.

Nyttelast

Bak setene finner du en fast skillevegg med vindu, og en praktisk gjennomlastingsluke under to-setersbenken for frakt av lange gjenstander (luken bortfaller ved to-seters varebil). Lastevolumet er på 3,9 m3 , og rommer opptil to europaller. Tillatt maksimal nyttelast er 700kg. Lasten kan sikres på en forsvarlig måte takket være surrekroker i gulvet, og surreskinner på sideveggene av varerommet.

 • Totalvekt nyttelast: 700 kg
 • Europaller: Frakt inntil 2 europaller
 • Lengde varerom: 2,208 mm (+ 45 cm med gjennomlastningsluke)
 • Bredde varerom: 1,732 mm (1,230 mm mellom hjulbuene)
 • Høyde varerom: 1,279 mm
 • Lastekant: 623 mm
 • Vareromsvolum: 3,9 m3
 • Totalvekt tilhenger: 1 200 kg.

Følgende utstyr er standard i varerommet på ID. Buzz Cargo:

 • Topphengslet bakluke med vindu
 • Varerom med kledning og tregulv
 • Skyvedør på høyre side
 • Gjennomlastningsluke i skillevegg som gir 45 cm ekstra lastelengde. Denne bortfaller ved valg av to enkeltseter i førerhuset.

Ønsker du skyvedør på begge sider er dette selvfølgelig også mulig, men må da bestilles som ekstrautstyr. Det samme gjelder servolukking av bakluke og skyvedør(er).

Merk: ID. Buzz Cargo vil kun tilbys med kort akselavstand.

Infotainment

ID. Buzz byr på et unikt førermiljø for sitt segment. Her kan du nyte godt av en lys og trivelig arbeidsplass hvor det meste er digitalt og ergonomisk plassert midt i siktlinjen din.

Digital Cockpit
Den «Digitale Cockpiten» er den minste av de to instrumentpanelene. Den er plassert foran fører/multifunksjonsratt og består av en stor skjerm på 5,3″ målt diagonalt på tvers.

Infotainmentsystem «Discover Pro»
I midten av dashbordet finner du infotainmentsystemet «Discover Pro» med en stor 12,9″ berøringsskjerm. Under infotainmentsystemet finner du et kontrollpanel med digitale knapper og belyste berøringsglidere. Berøringsgliderne brukes til å regulere interiørtemperaturen og volumet på infotainmentlyden. Knappene gir deg også direkte tilgang til menyer for innstillinger av blant annet klimaanlegget, assistentsystemene, kjøreprofiler og parkeringsfunksjoner.

Seteløsninger

Du sitter både høyt og godt i ID. Buzz Cargo med god sikt over panseret takket være den korte snuten. De store vindusflatene i alle retninger gir også en herlig panoramautsikt/cockpit-følelse samt en lys og trivelig kupe med svært god sikt både forover, bakover og til sidene.

ID. Buzz Cargo lar deg tilpasse førerhuset etter ønske og behov og tilbys som både to-og tre-seters elvarebil:

 • Tre seter (ett førersete + to-setersbenk)
 • To seter (ett førersete + ett enkeltstående passasjersete)

Merk: ved valg at to-seter bortfaller gjennomlastningsluke i skillevegg. BuzzBox midtkonsoll (avbildet) er kun mulig ved valg at to-seter

Setene på ID. Buzz Cargo er manuelt justerbare. Ønsker du armlener er dette en mulighet ved to-seter mot et pristillegg, og det vil da bli armlener på innsiden og utsiden på både fører og passasjersetet. Velger du to-seter sitter dere på individuelle seter. Justeringsområdet til forsetene er på opptil 245 mm i lengden og 61,5 mm i høyden.

ID.Buzz Cargo - Vår elektriske varebil

Nye ID. Buzz Cargo

Høydepunkter:

 • ID. Buzz Cargo får svært attraktive oppgraderinger.
 • Betydelig økt effekt på 286 hk
 • Høyere dreiemoment på 550 newtonmeter
 • Økt tilhengervekt på 1 200 kg
 • Økt nyttelast på 700 kg
 • 4MOTION firehjulstrekk
 • Økt ladehastighet på inntil 185 kW
 • Lengre rekkevidde på 422 km
 • Varmepumpe (ekstrautstyr)
 • Økt standard sikkerhetsutstyr
 • Ny 12,9’’ infotainmentskjerm
 • Nytt infotainmentssystem, nytt grensesnitt og lynrask respons
 • Belyst touch-panel for styring av volum og klimaanlegg

 

Lys og sikt:

På lik linje med øvrige ID.-modeller utnytter også ID. Buzz Cargo LED-teknologien fra Volkswagen til det fulle. I front finner du de karismatiske utformede LED-frontlysene, som gjør natt til dag. Om ønskelig kan du oppgradere til toppversjonen av frontlyktene, som går under navnet IQ.Light LED-Matrix-frontlykter. Den smale stripen mellom frontlyktene foran på panseret er også skapt om til en LED-stripe. Integrert i midten av «grillen» på ID. Buzz Cargo finner du Volkswagen-logoen i større format enn på noen annen nåværende Volkswagen-modell, som en hyllest til forgjengeren T1.

 

ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1

I folkevognbussen T1, som ID. Buzz Cargo henter sin inspirasjon fra, satt man praktisk talt på toppen av forakselen uten overheng hverken foran eller bak på bilen. Den samme følelsen har man nå forsøkt å gjenskape med ID. Buzz Cargo så langt det lar seg gjøre for å skape det samme unike utseende. Av hensyn til både sikkerhet og nødvendig teknologi har ikke ID. Buzz Cargo fått et like butt frontparti som T1. Til tross for dette er det liten tvil om at ID. Buzz Cargo deler et unikt DNA med sin forgjenger T1, og viderefører 70 år med folkevogn-kunnskap inn i fremtiden!

 

ID. Buzz Cargo tar et viktig steg i riktig retning

Visste du at materialene i ID. Buzz Cargo inneholder gjenvunnet plast og blir overlevert karbonnøytral til europeiske kunder? Dette og flere andre tiltak er alle i tråd med Volkswagensin bærekraftsstrategi.

Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt | Bilder kan avvike | Priser er oppgitt eks mva.

Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet.

Foreløpig verdi. Endelige verdier vil foreligge etter endelig typegodkjenning.

Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen‑forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

Oppgitt rekkevidde er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring.

Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC-lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC-og DC-lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% batterinivå.

Leasing og lån forutsetter finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende, og kan endres frem til utleveringsdato, samt at den følger normal renteutvikling i hele finansieringsperioden. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.

ID. Buzz finnes også som personbil.