Volkswagen Transporter

Transporter 6.1 - så hva er egentlig nytt?

Nå kan du bestille eller prøvekjøre nye Transporter 6.1 varebil som kommer i ny drakt! Transporter varebil er Norges mest solgte i sitt segment, og det er ikke uten grunn. Transporter er ikke bare en praktisk varebil av høy kvalitet – den anses for å være det originale ikonet innenfor varebilsegmentet. God annenhåndsverdi gjør også at totalkostnaden blir mindre enn for varebiler med lavere salgspris.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Skreddersy din Transporter 6.1

Varebilen Transporter 6.1, med sine 2 ulike lengder og 2 takhøyder, er et perfekt utgangspunkt for skreddersøm med bilinnredning eller andre løsninger som; Pickup | Chassis | Kranbil | Kjølebil | Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig yrkestilpasset påbygg.

Hvorfor kjøpe Transporter 6.1 varebil?

Transporter er oppgradert med langt flere nyheter enn det man kan se ved første øyekast. På innsiden har varebilen gjennomgått en aldri så liten revolusjon hvor nye infotainment– og førerassistentsystemer sørger for internettilkoblingsmuligheter og ekstra sikkerhet underveis.

  • Internettbasert infotainmentsystem med touchskjerm og Digital Cockpit
  • Automatgir
  • Gjennomlastningsluke i skillevegg
1/

Volkswagen Transporter - Norges mest solgte varebil!

Interiør & infotainment i Transporter 6.1

Gjør kjøreturen til en digital fornøyelse.

  • Interiøret i Transporter er oppgradert og nytt førermiljø på plass med redesignet dashboard
  • Dashboardet i Transporter er spekket med digitale go´biter som gjør det enkelt å glemme at du faktisk er på jobb
  • Intuitive Discover Pro 9,2" muliggjør oppkopling til nettbaserte funksjoner og tjenester
  • Førerhuset i Transporter har takket være en real oppgradering langt bedre oppkoblingmuligheter til internettbaserte tjenester ved hjelp av We Connect

Sterk trekkraft - ja takk!

Transporter 6.1 byr på moderne motorteknologi som gir økt ytelse og trekkraft. I tillegg sørger den mekaniske differensialsperren på bakaksel for opptimal fremkommelighet.

Se nærmere på Volkswagen Transporter

Tilbud og finansiering

Ønsker du å prøvekjøre en bil fra Volkswagen Nyttekjøretøy?
Leasing eller finansiering?

Kontakt salg

Petter Mathisen
Selger Volkswagen Nyttekjøretøy
Frederik Berntzen
Teamleder Nyttekjøretøy
Stian Rånes
Key Account Manager Nyttekjøretøy
Morten Nordmo
Selger Volkswagen Nyttekjøretøy
Birger Iversen
Seniorselger Volkswagen Nyttekjøretøy

Artikler

Volkswagens flerbruksbil ID. Buzz er kåret til årets bil av flere av Norges mest erfarne bileksperter. Den siste måneden har Volkswagen vunnet en rekke priser for sine modeller!

Visste du at e-Crafter også kan leveres som handikaptilpasset personbil? Bilen kan leveres med 9 seter og/eller plass til to rullestolbrukere.

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?