Live-shopping hos Albjerk Bil

Ønsker du å kjøpe ny bil, men har ikke anledning til å besøke en av våre avdelinger? Fortvil ikke, book tid til live-shopping med en av våre kunnskapsrike selgere!

Live-shopping

Grunnet dagens situasjon er det ikke alltid man har anledning til å fysisk besøke våre salgslokaler, og vi ønsker å tilrettelegge for deg der du befinner deg. Derfor kan du nå booke tid til live-shopping med en av våre hyggelige og kunnskapsrike selgere.

 

Hvordan foregår live-shopping?

Vi viser deg bilen fra alle vinkler, både innvendig og utvendig ved bruk av videosamtale. Vi hjelper deg med å finne den bilen som passer deg og dine behov. Vi har til en hver tid mange biler tilgjengelig fra Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy slik at du kan sammenlikne de ulike alternativene og få forklart det du måtte lure på. Book en avtale med en av våre selgere i dag.

 

Hva trenger du for å gjennomføre live-shopping?

Det eneste du trenger for å sette i gang med live-shopping er internett/mobildata og en enhet med mikrofon. Det er helt valgfritt om du vil benytte deg av ditt kamera så selgeren kan se deg eller ikke.

 

Kontakt våre selgere for å avtale tid

Kontakt våre selgere hos Audi for å avtale tid til live-shopping

Kontakt våre selgere hos Skoda for å avtale tid til live-shopping

Kontakt våre selgere hos Volkswagen for å avtale tid til live-shopping

Kontakt våre selgere hos Volkswagen Nyttekjøretøy for å avtale tid til live-shopping

Kontakt våre selgere hos bruktbil for å avtale tid til live-shopping

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.