Audi Q2 til Anniken Englund Jørgensen

Halvveis i november fikk vi gleden av å utlevere en splitter ny Audi Q2 til vår samarbeidspartner Anniken Englund Jørgensen. Mange kjenner henne kanskje som «Annijor», en av Norges største influensere. Men visste du at hun er en trofast Audi-jente?

Trofast Audi-jente

Halvveis i november fikk vi gleden av å utlevere en splitter ny Audi Q2 til vår samarbeidspartner Anniken Englund Jørgensen. Mange kjenner henne kanskje som «Annijor», en av Norges største influensere. 

Anniken Englund Jørgensen er en av norges største influensere med mange baller i luften og gode verdier. I tillegg til å være en influenser og TV-personlighet er Anniken også forfatter av boken » Bare en natt til» og eier av klesmerket Knust Porselen.

Anniken er en trofast Audi-jente, og har vært dette hele veien. For fire år siden kjørte hun ut av lokalene våre med en splitter ny Audi A3 Cabriolet, det kan du lese om her. Denne gangen var det på tide med en litt større modell, og valget falt på en Audi Q2 S-line i fargen Daytongrå. Bilen har 150hk, automatgir, LED frontlykter og spennende utstyr. Ønsker du å lese innlegget Anniken har skrevet kan du se dette ved å klikke her.

1/

Anniken forteller blant annet i sitt blogginnlegg at å kjøre bil er hennes form for terapi, og at det er her hun tømmer hodet for tanker. Og hva er vel da bedre enn å sette seg inn i denne delikate bilen?

Har ikke kjørt noe annet enn Audi

«For fire år siden var jeg i samme bygg å leaset min første Audi, det var da en A3 cab S line, og vi skulle få veldig mange fine år sammen. Der startet et samarbeid med Albjerk bil i Drammen, og de har vært de mest fantastiske menneskene på lenge. Jeg har ikke kjørt noe annet enn Audi siden, og når jeg har vært på langturer har de alltid stilt opp. Gjennom Europa, og endeløse veier her i Norge. Jeg vet ikke helt hva som gjør Audi så bra for meg, men jeg bare elsker utseende på bilene, samt alt inni. De er ekstremt behagelig å kjøre, og slik som med en god hest, føler jeg at jeg har full kontroll på alt som skjer. Rygge? Null stress, kjenner bilen inn og ut. Det er jo slik det skal være. Jeg ga fra meg A3 fordi jeg rett og slett ble gal av Oslo og parkering. Men nå har jeg tatt til fornuft og søkt om beboer parkering.» forteller Anniken i sitt blogginnlegg.

Et spennende samarbeid

Vi er takknemlige for vårt samarbeid og gleder oss til å se Anniken cruise rundt i sin nye Audi Q2. Ønsker du deg ny bil? Ta kontakt med en av våre selgere for en uforpliktende samtale.

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.