ID.4 Pro

Nye ID.4 kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. Bilen er en stor og fleksibel bil med sitt rommelige interiør, bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og en rekkevidde på inntil 517km.

ID.4 er den første modellen i ID.-familien med mulighet for hengerfeste, totalvekt på inntil 1000 kg, (med bremser) og takstativ på inntil 75 kg. Bilen er en fullelektrisk familebil som skapt for norske forhold.

ID.4 Pro har en startpris fra

412.320,-**

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Lease nye ID.4 Pro med valgfritt innskudd

Nå kan du lease ID.4 Pro med valgfritt innskudd hos oss! Ønsker du andre tilbud enn oppgitt, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss så finner vi det som passer best for deg.

Månedsleie 5.784,- uten innskudd*

  • Startleie 0,-/etableringsgebyr kr 4.540,-
  • Totalpris 212.764,-
  • Inkludert vinterhjul, metallic lakk, hengerfeste og service- og vedlikeholdsavtale

Månedsleie 3.640,-*

  • Startleie 75.000,-/etableringsgebyr 4.540,-
  • Totalpris 210.580,-
  • Inkludert vinterhjul, metallic lakk, hengerfeste og service- og vedlikeholdsavtale

Ekstrautstyr på Pro utover standardutstyr på ID.4:

  • Komfortpakke: Midtkonsoll med ambientebelysning, 2 koppholdere og deksel over oppbevaringsrom og utskiftbare innsatser. Air Care 2 -soners Climatronic. 2 USB-C uttak i midtkonsoll til lading/data og 2 USB-C uttak i midtkonsoll bak til lading. Oppvarmet multifunksjonsratt i skinn. Setevarme i forseter. Oppvarmet (u/varmetråder) og støydempende frontrute. Oppvarmede spylerdyser
  • Infotainmentpakke: Navigasjonssystem «Discover Pro» med 10” infotainmentskjerm. Komforttelefon med induksjonslading

Les mer om ID.4

Ønsker du å lese mer informasjon om ID.4?

Gjelder til 30.09.21 eller så langt lageret rekker. Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt. Bilder kan avvike.

*Leasing med valgfritt innskudd:

  • 0kr i innskudd: Startleie 0kr og etableringsgebyr kr 4.540kr. Månedsleie 5.784kr. Totalpris kr 212.764kr | 3år/45.000km, serviceavtale og vinterhjul inkl. Forutsetter finansiering i Volkswagen financial services.

  • 75.000kr i innskudd: Startleie/etableringsgebyr kr 79.540kr. Månedsleie 3.640kr. Totalpris kr 210.580kr | 3år/45.000km, serviceavtale og vinterhjul inkl. Forutsetter finansiering i Volkswagen financial services.

**Pris inkl frakt- og leveringsomkostninger. Ekstrautstyr og batteristørrelse kan påvirke priser. Forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bilene kan ha tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
4x4, Bakhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk