Volkswagen ID.4 GTX med firehjulstrekk

Nye ID.4 GTX med firehjulstrekk er her!

Endelig er den her – nye  ID.4 med firehjulstrekk kan bestilles hos oss! Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 er en stor og fleksibel bil med sitt rommelige interiør og bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling. Mulighet for tilhengerfeste med tillatt tilhengervekt på 1200kg.

ID.4 GTX akselerer fra 0–100 km/t på 6,2 sekunder, byr på sportslige ytelser med inntil 299 hk og lang elektrisk rekkevidde på inntil 475 km. Nye ID.4 GTX er sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og produsert 100% karbonnøytralt.

Pris fra kun

467.420,-!* ferdig levert Drammen.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Ønske du å oppleve ID.4 GTX? Book tid til prøvekjøring!

ID.4 GTX kan prøvekjøres hos oss og vi gleder oss til å ta deg i mot! Kontakt din selger for å booke en avtale her.

1/

Standardutstyr

 • Dynamiske LED Matrix frontlykter
 • Parkeringssensorer foran og bak
 • Metallic lakk
 • Varmepumpesystem
 • Oppvarmet ratt
 • Hurtigladeinntak (CSS) type 2 125KW
 • 20’’ Ystad Sommerfelger
 • App connect / Apple carplay
 • DAB+
 • Bluetooth handsfree
 • ID. Light
 • Trådløs lading av telefon (induksjonslading)
 • Adaptiv Cruisecontroll
 • Firehjulstrekk med to elektriske motorer
 • Performance oppgradering inntil 220kW /299 HK, fra 0-100km/t på 6.2 sek

Inntil 475 km elektrisk rekkevidde

Du kan ha en travel start på dagen med både trening og jobb, før du drar på helgetur til fjellet med alt du trenger å ha med deg. ID.4 GTX takler dette uten problemer. ID.4 GTX har det største batteriet i ID.-familien, med 77 kWt (netto) kapasitet. Det gir en rekkevidde på inntil 475 km. Effekten er på inntil 299 hk.

Volkswagen ID.4 GTX leveres med batterigaranti og kapasitetsgaranti som gjelder i 8 år/160 000 km (det som inntreffer først). I denne perioden garanteres det at batterikapasiteten ikke skal falle under 70 prosent.

Firehjulstrekk med to elektriske motorer

ID.4 GTX med firehjulstrekk og to elektriske motorer takler de fleste typer underlag og sørger for at du kommer frem dit du skal hele året. Den fordeler drivkreftene fra motoren på alle fire hjul etter behov. I tillegg kan du velge kjøreprofilen Traction for bedre veigrep og stabilitet på løst og glatt underlag.

Nye designelementer

Den 4,58-meter lange ID.4 GTX har en kraftfull fremtoning og en effektiv aerodynamikk. Dette er en kombinasjon av den grunnleggende karosseriformen, kombinert med detaljløsninger som elektriske radiatorskjold foran, innfelte dørhåndtak – og de skulpturerte baklysene.

LED Matrix-frontlyktene (standard) gir både svært effektiv belysning av veibanen, og en særegen lyssignatur. Hver modul består av 18 LED-dioder, som kan dimmes individuelt. Når lysene er slått på, bidrar også LED-stripen mellom frontlyktene til særpreget. Bak gir «3D LED»-lyktene med 9 fiberoptiske elementer bremselys i X-form og dynamiske blinklys. En rød LED-stripe binder sammen baklyktene. Dynamiske animasjoner ønsker føreren velkommen og farvel.

Karosseriet til ID.4 GTX har flere unike detaljer. Takrails og bakspoiler er i sort, mens takrammen er i høyglans antrasitt. Grillen foran er i sort høyglans. Den bakre støtfangeren har et nytt, slående design, med diffusor i «Galvano Gray». ID.4 GTX kan blant annet leveres i den nye rødfargen «Kings Red metallic».

Se video av nye ID.4

Gjelder til 30.09.21. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bilder kan avvike. Bilene kan ha tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

* Pris gjelder bil ferdig levert Drammen. Ekstrautstyr kan påvirke priser.

**CO2 -utslipp unngås og reduseres til det minimale. Underleverandører forplikter seg til å unngå eller redusere utslipp til det minimale. CO2-utslipp som ikke kan unngås, kompenseres gjennom sertifiserte klimavernprosjekter.

***Maksimal effekt kan oppnås maksimalt i 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuellekjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur,lading / temperatur / status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For atmaksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha enbatteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelleavvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og tilog med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kanbatteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andreparametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig forøyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatterietstilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademålpå 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før langereiser).

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk