Nye ID.4 SUV med firehjulstrekk kan forhåndsbestilles

Endelig er den her – nye  ID.4. Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4  er en stor og fleksibel bil med sitt rommelige interiør, bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og med lang rekkevidde på inntil 496 km.

Per nå er det kun ID.4 1ST med bakhjulstrekk som kan bestilles, og de første kundeleveringene starter i januar 2021. Les mer informasjon eller kontakt oss for bestilling av bilen her. Den nye ID.4 blir også tilgjengelig med firehjulstrekk, men først på et senere tidspunkt. Her forventer vi å starte salget fra våren 2021, og de første kundebilene vil leveres fra sommeren 2021. Du kan allerede nå forhåndsbestille ID.4 med firehjulstrekk ved å klikke her. 

Ved å forhåndsbestille Volkswagen ID.4 firehjulstrekk får du en unik mulighet til å være en av de første kundene som får bestille vår første fullelektriske SUV med firehjulstrekk.

Kontakt oss

ID.4 1ST med bakhjulstrekk kan bestilles nå

Ønsker du bil raskere kan du allerede nå bestille Nye ID.4 1ST med bakhjulstrekk, og de første kundeleveringene starter i januar 2021.. ID.4 1ST er en stor og fleksibel bil med sitt rommelige interiør, bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og med lang rekkevidde på inntil 496 km.

Pris fra

426.900,-*

Se video av nye ID.4

*ID.4 1ST: Prisen er veildendende eks. mva inklusive frakt- og leveringsomkostninger til Oslo. Ekstrautstyr kan påvirke priser.  Forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bilene kan ha tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk