Bli med på veksteventyret hos Albjerk Bil og Sulland

En spennende nyhet har blitt sluppet i bilbransjen i Drammen og omegn – Sulland har inngått en avtale om kjøp av Albjerk Bil AS. Dette oppkjøpet markerer begynnelsen på noe stort, og nå har du sjansen til å bli en del av et nytt kapittel innen bilbransjen og være med på utviklingen av forhandlerne til å bli enda sterkere og mer slagkraftig i markedet.

En spennende forandring

Albjerk Bil er en anerkjent aktør i bilbransjen. Gjennom mer enn femti år har de vært en ledende forhandler av Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy og Škoda i Drammen, Lier og på Ringerike. Konsernets sterke fokus på kvalitet og kundetilfredshet har gjort dem til en av bransjens mest respekterte navn.

Men nå, etter over femti år med Albjerk-familiens eierskap, står vi overfor en spennende forandring. Sulland, en av bilbransjens mest solide og anerkjente aktører, tar nå over roret hos Albjerk Bil. Dette betyr ikke bare en ny eier, men også nye muligheter, nye visjoner og nye mål.

Arvid Sulland, konsernsjef i Sulland, uttrykker sin entusiasme for dette nye partnerskapet: 

– Oppkjøpet av Albjerk Bil AS er en strategisk beslutning for oss. Drammen er et viktig bilmarked, og dette oppkjøpet gir oss muligheten til å styrke vår posisjon ytterligere.

 

 

Behov for flere ledere og medarbeidere

For deg som leser dette, betyr dette en enestående mulighet.
Vi søker nå etter dyktige ledere som ønsker å være med på denne spennende reisen med Sulland og Albjerk Bil. I tillegg trenger vi å styrke vårt mekanikerteam på verkstedet.

Vi ser etter en daglig leder i Drammen som vil være drivkraften bak vår suksess, og en leder for servicemarked som vil være med på å forme fremtidens serviceopplevelse for våre kunder. I tillegg søker vi to nye teknikere/mekanikere for Audi i Drammen. Du kan også lese mer om alle stillingene lenger ut i artikkelen.

 

- Vi ser på dette som en investering i fremtiden, og vi er fast bestemte på å opprettholde og videreutvikle den sterke arven til Albjerk Bil.

Arvid Sulland

Konsernsjef Sulland

Vi har tatt en prat med merkesjef for Volkswagen, Audi og Škoda i Sulland, Fredrik Torbjørnsen.

 – Jeg ser frem til de utallige mulighetene som ligger foran oss. Dette partnerskapet åpner dørene til nye muligheter og gir oss en unik sjanse til å styrke vår posisjon i markedet og utvide vårt nedslagsfelt.

Albjerk Bil har lenge vært en anerkjent forhandler. Deres fokus på kvalitet og kundetilfredshet har vært en kilde til inspirasjon for oss alle. Nå, med Sullands solide rykte og ressurser, er jeg overbevist om at vi kan ta vår virksomhet til nye høyder.

«Vi ser frem til å fortsette å levere kvalitetstjenester og enestående kundeopplevelser, samtidig som vi utforsker nye muligheter for vekst og innovasjon. Dette oppkjøpet representerer ikke bare et nytt kapittel i vår historie, men også et løfte om en spennende fremtid fylt med muligheter.»

– Fredrik Torbjørnsen | Merkesjef for Volkswagen, Audi og Škoda i Sulland.

 

Dette er din invitasjon til å bli med på et spennende veksteventyr i bilbransjen!

Vi søker dedikerte ledere og medarbeidere som vil være med på å forme fremtiden for Albjerk Bil/Sulland.

Som daglig leder vil du ha ansvaret for å lede og utvikle vårt dedikerte team i Drammen, samtidig som du sikrer at virksomheten når sine økonomiske mål og leverer enestående kundeopplevelser. Vi ser etter en leder med sterk gjennomføringskraft, omfattende kunnskap om bilbransjen og evnen til å engasjere både kunder og medarbeidere.

Som leder av servicemarked vil du ha en sentral rolle i å forme fremtidens serviceopplevelse for våre kunder. Du vil være ansvarlig for den daglige driften av verksted, delelager, klargjøring og bilpleie. I tillegg til å sikre at vi leverer tjenester av høy kvalitet med enestående kundetilfredshet.

Ved vårt verksted i Drammen har vi behov for to teknikere/mekanikere for Audi. Vi har et topp moderne verksted med et godt kollegialt miljø og søker fremtidsrettede teknikere som vil være med på vår utvikling videre for å skape gode kundeopplevelser. Du vil bli en del av et team på 50 dyktige medarbeidere hos oss.

Albjerk og Sulland

Albjerk Bil AS er forhandler av Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy og Škoda i Drammen, Lier og på Ringerike, og driver også tilhørende servicemarkedsvirksomhet, og bilutleie. Albjerk Bil-konsernet hadde i 2023 en omsetning på NOK 2,05 milliarder, og solgte 4979 nye og brukte biler.

Sulland Holding består i dag av 43 selskaper innen bilrelatert virksomhet på det indre Østlandsområdet, i Viken, Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Gruppen eier i tillegg rundt 130 000m2 eiendom, driver bilimport, har rundt 1250 ansatte, og omsatte i 2023 for nærmere NOK 9 milliarder. Totalt solgte Gruppen ca. 18.000 nye og brukte biler i 2023.

Til sammen vil det nye selskapet bestå av 1450 medarbeidere, selge ca 23 000 biler og omsett for 11 milliarder kroner.

 

F.v. Arvid Sulland, Wenche Albjerk, Anna Isabel Albjerk og Svein Arild Johnsgård. Artikkelen er skrevet av Sulland i samarbeid med Albjerk Bil.

Få spesialtilbud, nyheter og lokale tips

Meld deg på vårt nyhetsbrev.