Volkswagen ID.7

ID.7

Med det nye flaggskipet ID.7 setter Volkswagen en ny standard for helelektrisk ytelse i ID.-familien. Den nye sedanen byr på lang rekkevidde på inntil 611 km, rask lading, romslig plass med 532 liter bagasjeromsvolum og nye intuitive funksjoner.

 

Kjøp en godt utstyrt ID.7 Pro i dag!
Fra kr 549.900,-*

Ta kontakt med oss for å bestille bilen.

Noen av høydepunktene til nye ID.7:

Standardutstyr Volkswagen ID.7 Pro:

 • Komfortpakke
 • 360 graders kamera
 • Oppvarmet multifunksjonsratt
 • Oppvarmet frontrute
 • Augmented Reality Head-up display
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Adaptiv Cruice control
 • Keyless Access
 • Navigasjon

Utstyr utover standard inkludert i kampanjetilbudet på Volkswagen ID.7 Pro:

 • Assistentpakke
 • Eksteriørpakke
 • Travel Assist Kjøreassistent: Lane Assist og Emergency Assist.
 • Mørke ruter fra B-Stolpen og bakover
 • Easy Open & Close sensorstyrt bakluke
 • Dynamiske LED-Matrix frontlykter

 

Batteri og lading

Volkswagen ID.7 Pro kommer med en effekt på 286 hk, og en netto batterikapasitet på 77 kWh som gir en WLTP-rekkevidde på 611 km på den modellen som nå kan bestilles. Den kan hurtiglades med inntil 170 kW, noe som kan lade batteriet fra 10 til 80 prosent på under en halvtime. Den nærmere fem meter lange bilen får et bagasjeromsvolum på hele 532 liter.

Interiør

Interiøret i ID.7 blir helt nytt sammenlignet med de andre medlemmene av ID.-familien. Rettere linjer og et mykere materialvalg er noen av elementene som understreker den eksklusive kvalitetsfølelsen. ID.7 kommer med en 38 cm stor infotainment-skjerm (15 tommer), som er standard på ID.7. Den er intuitiv, rask og enkel å manøvrere.

Volkswagen ID.7 er en sedan-modell med stor bakluke. Med en lengde på nesten fem meter kan ID.7 tilby god plass i coupéen til opptil fem personer, uten at det går på bekostning av bagasjerommet. Bagasjerommet er på over 532 liter.

ID.7 GTX med firehjulstrekk

ID.7 vil bli tilgjengelig med en sportslig GTX-utgave som har firehjulstrekk på et senere tidspunkt.

«Smastglass» panoramasoltak

ID.7 leveres som standard med «smart glass» panoramaglasstak. Den store glassflaten styres enkelt med en sveipebevegelse på et funksjonsfelt i taket eller med stemmestyring, og du kan velge om den skal være gjennomsiktig eller ikke. Lysgjennomslippet styres ved hjelp av elektrisk spenning.

AR Head-up display og digital cockpit

I ID.7 er AR Head-up Display med utvidet virkelighet standardutstyr. Dermed er informasjon om fart, skilting og andre relevante opplysninger direkte synlig i frontruten, slik at sjåføren i størst mulig grad kan holde blikket på veien.

Digitial Cockpit gir deg en helt ny brukeropplevelse med et nytt, intuitivt betjeningskonsept. På den 38 cm store (15 tommer) store infotainmentskjermen har du enkel tilgang til de viktigste funksjonene. Med tilpasningsmuligheter og enda flere apper på startsiden er alt raskt og enkelt å betjene.

Volkswagen har også utviklet et helt nytt og revolusjonerende klimaanlegg med smarte og innovative funksjoner på sitt nye flaggskip. De intelligente ventilene kan styres ved hjelp av enkle tastetrykk på den store infotainment-skjermen.

Smarte seter og ergoPremium seter

I ID.7 er komforten god hele året. Seteputen og seteryggen kan varmes opp separat og sørger sammen med den automatiske seteventilasjonen foran for smart fuktighetsregulering på kalde og varme dager. I tillegg til automatisk regulering kan du velge mellom tre smarte klimasoner: varm, tørr eller kjølig. Det gir høy komfort både på korte og lange turer.

I de nye ergoActive Premium-setene med massasjefunksjon og dynamisk klimaregulering som leveres som ekstrautstyr til ID.7, blir kjøreturene ekstra behagelige. Massasjefunksjonen med blant annet sidemassasje og bekkenaktivering (nyhet) øker blodgjennomstrømmingen, løser opp stramme muskler og gjør lange kjøreturer til en avslappende opplevelse. Massasjeeffekten skapes ved at trykket i luftputene som er integrert i seteryggen og seteputen, økes og reduseres.

Gjelder til 30.09.23. Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike.

*Pris gjelder levert Oslo inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring fra 14,4 kWh/100 km, CO2-utslipp 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.