En spennende og sporty SUV.

Vår populære SUV lanseres i en fornyet drakt med mange vellykkede oppgraderinger både utvendig og innvendig. Den nye T-Roc har fått et mer markant utseende, og kupeen preges av kvalitetsdesign og oppdatert teknologi sammenlignet med tidligere modell.  Bilen er Tiguans sporty lillebror – en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? SUV-en T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Når du kjører en bil forventer du ytelse – og det får du i T-Roc.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Ønsker du deg en sporty SUV?

10 nyheter på den nye T-Roc

 1. Nye støtfangere foran og bak.
 2. IQ-Light LED-Matrix frontlys med dynamisk lysassistent (standard på Style og R-Line).
 3. IQ.Drive Travel Assist med bla. adaptiv cruise control, Lane Assist, Front Assist, Park Assist og Pre-Crash proaktiv passasjerbeskyttelse.
 4. Nye eksteriørfarger.
 5. Nye lettmetallfelger fra 16’’ opp til 19’’ størrelse.
 6. Nye polstrede dørtrekk med myke materialer.
 7. Nye setetrekk.
 8. Ny midtkonsoll med nytt klimapanel i touch-design.
 9. Nytt heldigitalt kombiinstrument «Digital cockpit».
 10. Nye elektriske seter med minnefunksjon ved valg av skinnseter.
1/

Vår populære SUV T-Roc er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf.

Kraftfull design med unike detaljer

Med nye T-Roc gjør du stort inntrykk med mange sportslige detaljer som øker pulsen på mang en bilentusiast. Bevisste modifiseringer av eksteriørdetaljer gjør at det velkjente crossoverdesignet til T-Roc fremstår som enda friskere enn på tidligere versjon. Den markante SUV-designen til nye T-Roc inkluderer sportslige detaljer i fronten, for eksempel den innovative og oppgraderte lysteknologien «IQ.LIGHT LED Matrix», med lysstripe i grillen og nydesignede baklykter med dynamiske blinklys blir nå standard fra T-Roc Style. En ny R-line-pakke, som har mange av de sportslige stilelementene fra T-Roc R, kan velges for en ekstra sporty utstråling.

Du kan velge mellom åtte lakkfarger for å gi din T-Roc et unikt utseende. Bilens særpreg kan også fremheves av ekstrautstyr som tak i kontrastfarge og redesignede aluminiumsfelger fra 16 til 19-tommers størrelse fullfører oppfriskningen av utseende.

 

Utvendige mål

 • Lengde, mm: opptil 4236 
 • Bredde, mm: 1819
 • Bredde inkludert utvendige speil, mm: 1992
 • Høyde, mm: 1559 – 1584 (avhengig av utstyrsversjon)

Interiør

Interiøret i T-Roc har fått en solid oppgradering sammenlignet med tidligere versjon og holder høy kvalitet. Et mykt instrumentpanel med dekorsøm omslutter den digitale førerplassen med det programmérbare instrumentdisplayet. De klassiske knappene er erstattet av moderne berøringsoverflater. Blant annet kan klimaanlegget styres med noen enkle og forsiktige trykk på skjermen. Et nytt multifunksjonsratt gjør betjeningen enda mer intuitiv og sitter godt i hendene. Infotainmentsskjermen i den oppgraderte utgaven har også blitt langt mer fancy. Skjermen er nå utformet som et nettbrett der du kan leke deg med flere touchfunksjoner, trygt plassert i riktig ergonomisk høyde for sjåføren.

Setene holder samme høye kvalitet som resten av interiøret, for eksempel leveres utstyrsversjonen Style med kvalitetstrekk i behagelig ArtVelours. Ønsker du enda høyere komfort, kan du velge de nyutformede skinnsetene med 14-veis justering og setevarme.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Ønsker du et tilbud på T-Roc?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Volkswagens flerbruksbil ID. Buzz er kåret til årets bil av flere av Norges mest erfarne bileksperter. Den siste måneden har Volkswagen vunnet en rekke priser for sine modeller!

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.