En spennende og sporty SUV. T-Roc.

Vår populære SUV er Tiguans sporty lillebror – en kompakt SUV på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? SUV-en T-Roc utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Når du kjører en bil forventer du ytelse – og det får du i T-Roc.

Kontakt oss her helt uforpliktende for tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon om VW

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Kjør sportslig med SUV-en T-Roc

Foretrekker du en sportslig kjørestil så kommer sportsunderstell og progressiv styring som bedrer kjøredynamikken godt med. Begge leveres som ekstrautstyr til T-Roc Sport. Sportsunderstellet til T-Roc Sport byr på bedre kjøreopplevelser kombinert med enestående kjøreegenskaper. Dette skyldes strammere fjæring, demping og stabilisering. Du kan utnytte kreftene optimalt, og likevel ha full kontroll over bilen.

Høydepunkter

T-Roc har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Tofarget lakk: Skill deg ut med et fargerikt og sporty design
  • Lys: Lyskonseptet som gjør inntrykk
  • 4MOTION: Godt veigrep på våt og ujevn veibane
1/

Vår populære SUV T-Roc er Tiguans sporty lillebror - en kompakt SUV på størrelse med en Golf.

T-Roc R har mange høydepunkter. Her er noen av dem

En kraftig motor og avansert styre- og bremseteknologi gjør T-Roc R perfekt for alle som ikke bare er opptatt av et sportslig utseende, men som også vil kjenne de sportslige kreftene på hver kjøretur.

  • Motor: Kraftig motor med 300 hk
  • 4MOTION: 4Motion firehjulstrekk gir perfekt veigrep
  • R-design: Sportslige former

Kraftig motor med 300 hk

R-logoen på motordekslet viser at det skjuler seg en ekstra sprek motor under panseret. De 300 hestekreftene sørger for at 0 til 100 km/t går unna på 4,8 sekunder. Avansert TSI-teknologi med turbolading og direkteinnsprøyting henter ut store krefter fra et lite slagvolum og sørger for høyt dreiemoment allerede ved lave turtall.

Se nærmere på VW

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Ønsker du et tilbud på T-Roc?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.