Volkswagen T-Cross

Sikker og fleksibel. T-Cross

T-Cross er en kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

Kontakt oss her helt uforpliktende for tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon om VW

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Utstyr

Tilpass den nye Volkswagen T-Cross etter dine behov. Du kan velge mellom utstyrsversjonene Life og Style med motoralternativet 115 HK TSI DSG automatgir. Uansett hva du velger, får du høy kvalitet og komfort.

Høydepunkter

T-Cross har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Fleksible bakseter: Juster plasseringen av baksetene med inntil 14 cm
  • Sikkerhet: T-Cross er blant de sikreste bilene i sin klasse
  • Design: Tilpass din T-Cross etter dine behov
1/

En kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

Volkswagen

Komfortabel design

Utstyrsversjonen Style byr på høy komfort og mange funksjoner som standardutstyr, for eksempel LED-hovedlykter, parkeringssensorer foran og bak, sportskomfortseter og markante 16-tommers Rochester lettmetallfelger.

  • Life
  • Style Exclusive
  • Black Style

Større valgfrihet

Volkswagen T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil.

Se nærmere på Volkswagen T-Cross

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud og finansiering

Ønsker du et tilbud på T-Cross?
Leasing eller finansiering?

Kontakt salg

Lasse Hagen
Selger Volkswagen

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.