Volkswagen T-Cross

Sikker og fleksibel. T-Cross

T-Cross er en kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

Kontakt oss her helt uforpliktende for tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon om VW

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Utstyr

   Tilpass den nye Volkswagen T-Cross etter dine behov. Du kan velge mellom utstyrsversjonene Life og Style med motoralternativet 115 HK TSI DSG automatgir. Uansett hva du velger, får du høy kvalitet og komfort.

   Høydepunkter

   T-Cross har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

   • Fleksible bakseter: Juster plasseringen av baksetene med inntil 14 cm
   • Sikkerhet: T-Cross er blant de sikreste bilene i sin klasse
   • Design: Tilpass din T-Cross etter dine behov
   1/

   En kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

   Volkswagen

   Komfortabel design

   Utstyrsversjonen Style byr på høy komfort og mange funksjoner som standardutstyr, for eksempel LED-hovedlykter, parkeringssensorer foran og bak, sportskomfortseter og markante 16-tommers Rochester lettmetallfelger.

   • Life
   • Style Exclusive
   • Black Style

   Større valgfrihet

   Volkswagen T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil.

   Se nærmere på Volkswagen T-Cross

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   SUV
   Icon
   Hjuldrift
   Forhjulsdrift
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin

   Tilbud og finansiering

   Ønsker du et tilbud på T-Cross?
   Leasing eller finansiering?

   Artikler

   Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

   Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

   ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.