Nye Kodiaq

Forventet salgsstart vår/sommer 2024!

Neste generasjon av Škodas store offroad-SUV. Større og romsligere med bagasjerom på hele 910 liter, ny teknologi og nytt design.

 

Meld deg på interesseliste

Gode grunner til å velge Kodiaq:

  • Sportslig design – Kodiaq har et robust, men samtidig dynamisk og tidløst utseende med elegante linjer, en helt egen lyssignatur, sorte plastelementer med strukturmønster og opptil 20-tommers felger
  • Romslig og innovativ kupé – Kodiaq har god plass til opptil sju personer og er utstyrt med moderne teknologi, gode tilkoblingsmuligheter og mange innovative løsninger.
  • Komfort på en ny måte – Kodiaq har en romslig kupé og en rekke komfortfunksjoner, blant annet seter med massasjefunksjon og tresoners klimaregulering.
  • Sikkerheten kommer først – Kodiaq leveres med opptil ni kollisjonsputer, avanserte førerassistentsystemer og nødanropstjenesten eCall. Det gir økt sikkerhet for alle i bilen.
  • Moderne teknologi – Kodiaq er utstyrt med de nyeste teknologiske løsningene. Det gir gode kjøreopplevelser både på vanlige veier og på mer krevende underlag.
1/

Sportline

Nye Skoda Kodiaq kommer også som sportline-utgave. Sportslig og tøff!

Alle rettigheter forbeholdes. Teknisk data som er spesifisert i forbindelse med de enkelte modellene, er omtrentlige og er ment for illustrative formål. Škoda Auto forbeholder seg retten til fritt å justere priser, farger, utstyre og tekniske data for de modellene som vises her. Illustrasjoner av høyere utstyrsnivåer kan vises med ekstrautstyr som ikke er inkludert i standardmodeller. Utstyret samsvarer kanskje ikke alltid direkte med valgt eksteriørfarge-kombinasjon og er kun ment som illustrasjon. For detaljert informasjon om tilgjengelige modeller, standard- og tilleggsutstyr, gjeldende priser, leveringsbetingelser og tidsbegrensninger, ta kontakt med din Škoda-forhandler.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil, 7-seter
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?