Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   STERK SOM EN BJØRN

   En 4,7 meter lang SUV med inntil 7 seter og det største bagasjerommet i klassen.

   ŠKODA CONNECT

   Dette splitter nye produktet gir deg online navigasjonsfunksjoner og informasjonstjenester, lar deg styre utvalgte bilfunksjoner fra smarttelefonen når du ikke er i bilen, og setter deg i kontakt med ŠKODA nødsentral hvis du får behov for det. Nødanrop er en integrert del av funksjonen. Her er noen andre nyttige funksjoner:

   • Nyttige knapper
   • Fjernstyring av infotainmentsystemet
   • Smartlink+
   • Phonebox
   • USB- og AUX-port
   1/

   Kodiaq er sterk som en bjørn og tar deg videre der veien stopper. En 4,7 meter lang SUV med inntil 7 seter og det største bagasjerommet i klasen.

   6 grunner til å kjøpe nye SKODA KODIAQ

   Skoda Kodiaq er sterk som en bjørn, men her er 6 andre grunner til å velge nye Skoda Kodiaq

   • Tøft design
   • Familievennlig kupé
   • Stort utvalg av felger til Kodiaq
   • Kompromissløs sikkerhet
   • Vanedannende komfortnivå
   • Gode kjøreegenskaper

   Elektronisk barnesikring

   Mekanisk barnesikring kan skape hodebry og ekstraarbeid dersom du noen ganger har med deg barn og andre ganger voksne på kjøreturen. Nå kan du i stedet aktivere og deaktivere sikringen i bakdørene elektronisk fra førersetet ved behov.

   Se presentasjon av Skoda Kodiaq

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   SUV, Familiebil, 7-seter
   Icon
   Hjuldrift
   4x4, Forhjulsdrift
   Icon
   Girkasse
   Automat, Manuell
   Icon
   Drivstoff
   Bensin, Diesel

   Tilbud / kampanjebiler

   Ønsker du å prøvekjøre Skoda Kodiaq?
   Leasing eller finansiering?

   Artikler

   Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

   Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

   Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]