Kodiaq

Skoda Kodiaq er en stor og romslig SUV, som er 4,7 meter lang. Med sitt store bagasjerom og praktiske interiør er dette en ypperlig familie-SUV. Bilen fås med inntil sju seter og den nyeste teknologien. Kommer med 4×4 firehjulstrekk og tar deg videre der veien stopper.

Kodaiq kan nå bestilles med raskere leveringstid. Kontakt oss i dag for tilbud og prøvekjøring.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

STERK SOM EN BJØRN

En 4,7 meter lang SUV med inntil 7 seter og det største bagasjerommet i klassen.

ŠKODA CONNECT

Dette splitter nye produktet gir deg online navigasjonsfunksjoner og informasjonstjenester, lar deg styre utvalgte bilfunksjoner fra smarttelefonen når du ikke er i bilen, og setter deg i kontakt med ŠKODA nødsentral hvis du får behov for det. Nødanrop er en integrert del av funksjonen. Her er noen andre nyttige funksjoner:

 • Nyttige knapper
 • Fjernstyring av infotainmentsystemet
 • Smartlink+
 • Phonebox
 • USB- og AUX-port
1/

Kodiaq er sterk som en bjørn og tar deg videre der veien stopper. En 4,7 meter lang SUV med inntil 7 seter og det største bagasjerommet i klasen.

6 grunner til å kjøpe nye SKODA KODIAQ

Skoda Kodiaq er sterk som en bjørn, men her er 6 andre grunner til å velge nye Skoda Kodiaq

 • Tøft design
 • Familievennlig kupé
 • Stort utvalg av felger til Kodiaq
 • Kompromissløs sikkerhet
 • Vanedannende komfortnivå
 • Gode kjøreegenskaper

Elektronisk barnesikring

Mekanisk barnesikring kan skape hodebry og ekstraarbeid dersom du noen ganger har med deg barn og andre ganger voksne på kjøreturen. Nå kan du i stedet aktivere og deaktivere sikringen i bakdørene elektronisk fra førersetet ved behov.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil, 7-seter
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat, Manuell
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / kampanjebiler

Ønsker du å prøvekjøre Skoda Kodiaq?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?