Nye elektriske SKODA ENYAQ iV

Den nye ENYAQ iV er endelig her! Bilen, bygget på en modulbasert plattform spesielt utviklet for elbiler har en rekkevidde på inntil 528km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger.

Ønsker du deg den godt utstyrte modellen ENYAQ iV 80? Denne utstyrsvarianten har en elektrisk rekkevidde på inntil 528km, 77kWh batterikapasitet og hele 204hk. Bilen passer like godt til hverdagskjøring som til langtur, og har god plass til deg og din familie.

Pris

Ta kontakt med oss for et tilbud.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Standardutstyr

ENYAQ iV 80 er en meget godt utstyr bil, med mange funksjoner du vil sette pris på. Klikk deg inn her for å se listen over bilens standardutstyr.

Ønsker du en egen variant av ENYAQ iV? Kontakt oss her, så setter vi opp et tilbud til deg!

1/

Ønsker du å lese mer detaljert informasjon om bilen?

ENYAQ iV har mange høydepunkter, som blant annet et bagasjeromsvolum  på hele 585 liter og mulighet  for tilhengerfeste med hengervekt opptil 1.200 kg. Bilen er også tilgjengelig med 4×4 firehjulstrekk.

Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt. Bilder kan avvike.

Leveringstiden på ENYAQ iV kan variere og avgjøres som alltid av utstyrsnivå, farge og interiørvalg, batteripakke og annet tilvalgsutstyr. Det er ikke garantert at de som bestiller bilen først får den utlevert først.