Enyaq Coupè RS iV

Nye Enyaq Coupè RS iV

Vakkert og praktisk behøver ikke være motsetninger, noe ENYAQ COUPÉ RS iV viser med all tydelighet. Den bærer i seg alle de elementene ŠKODA er stolte av, som smarte løsninger og mye bil for pengene.

Startprisen er klar!
ENYAQ COUPÈ RS iV fra kr 647.000*

Bestill bilen nå!
ENYAQ COUPÈ RS iV kjøpes digitalt, samtidig som vi alltid er klare til å hjelpe deg. Utforsk selv eller kontakt oss!

1/

Alt du forventer og mer enn det!

Den helelektriske ENYAQ COUPÉ RS iV er her! Kraften fra nesten 300 hestekrefter akselerer bilen lydløst fra 0 til 100 km/t på bare 6,5 sekunder. Men ytelse er ikke en følelse som bare uttrykkes i rene tall. ENYAQ COUPÉ RS iV er lett gjenkjennelig med sorte signaturelementer og egen RS-styling. En rekke tilkoblingsmuligheter og assistansesystemer gjør det mulig å nyte både kraft, ytelse og komfort på samme tid. Sammen med 4×4 firehjulstrekk og en imponerende rekkevidde på inntil 510km gjør ENYAQ COUPÉ RS iV til en perfekt sportslig familiebil – enten du skal på hytta i vinterferien eller shoppingtur i byen

Bilen leverer på alt du forventer av ŠKODA. Et design som vekker følelser er kombinert med alle de egenskapene som gjør bilen til et smart valg for norske kunder; Rekkevidden, plassen og teknologien. I tilllegg har den som RS-utgave særdeles dynamiske kjøreytelser til glede for alle som liker sportslige kjøreopplevelser!

Ønsker du lese mer informasjon om bilen? Klikk deg inn her for å se brosjyren.

Høydepunkter

  • Pris fra kr 647.000*
  • 0-100 km/t på 6,5 sekunder
  • Elektrisk rekkevidde inntil 510 km**
  • Tillat hengervekt  1.200 kg
  • Første helelektriske RS-utgaven fra ŠKODA
  • Sportslige linjer og en Cw-verdi på bare 0,234
  • Rommelig for en familie på fem
  • 570 liter bagasjeromsvolum
  • 4×4 firehjulstrekk
  • Mørktonet panoramaglasstak er standard

Hvilken farge ønsker du?

Enyaq Coupè RS iV kommer i mange spreke og flotte farger, og du får muligheten til å sette et sporty preg på din neste RS.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
*Pris inkludert frakt- og leveringskostnader over hele landet. Strømforbruk blandet kjøring fra: 17,1 kWt/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike.
**Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.