PRØVEKJØR EN ŠKODA

Usikker på hvilken ŠKODA som er riktig for deg? Bestill prøvekjøring, og bli bedre kjent med bilen. Vi hjelper deg gjerne med å finne bilen som passer deg og dine behov. Velkommen til en hyggelig prøvekjøring.

Stort utvalg av ŠKODA-modeller

Albjerk Bil Drammen tilbyr salg av et stort utvalg nye ŠKODA-modeller, samt at vi har et delelager med salg av originale bildeler og tilbehør til ŠKODA. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon eller ruteskift.

ENYAQ iV

Lang rekkevidde, kombinert med stor plass og alle egenskapene fra en fullblods familie-SUV har skapt stor interesse for ŠKODAs neste elbil. Tusenvis av nordmenn har allerede forhåndsbestilt bilen, og det kan du også!

SUPERB iV plug-in hybrid

Superb iV er en ladbar stasjonsvogn med en elektrisk rekkevidde på opptil 57km (WLTP) og bagasjeromsvolum på 510 liter.

OCTAVIA iV Hybrid

Endelig kommer bestselgeren vår som ladbar hybrid! Bilen har god plass, kan kjøres på bare strøm i byen og har god nok rekkevidde for lengre turer med over 50km rekkevidde (WLTP).

OCTAVIA

Octavia er familiens favoritt, og det er ikke uten grunn. Her får du plass, komfort og ny teknologi i én og samme pakke.

KODIAQ

Kodiaq er en 4,7 meter lang SUV med inntil 7 seter og det største bagasjerommet i klassen.

SUPERB

Superb er en stilfull stasjonsvogn for hele familien. Bagasjerommet på hele 660 liter er perfekt for en stor familie.

CITIGOe iV

Citigo e iV er den første helelektriske bilen fra ŠKODA med rekkevidde opptil 260 km (WLTP)