Noe for en hver smak

Albjerk Bil er merkeforhandler for Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har til en hver tid både nye og brukte biler tilgjengelig, og noe for en hver smak. I tillegg har vi også deler og tilbehør til din bil. Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål så hjelper vi deg gjerne!

Skoda kampanjer

Vi har et godt utvalg av kampanjer på Skoda. Kontakt oss gjerne om du ønsker et tilbud på en av våre Skoda nybiler - Våre selgere er alltid beredt til å hjelpe deg med alt du måtte lure på!

Audi kampanjer

Vi har et godt utvalg av kampanjer på Audi. Kontakt oss gjerne om du ønsker et tilbud på en av våre Audi nybiler - Våre selgere er alltid beredt til å hjelpe deg med alt du måtte lure på!

Volkswagen kampanjer

Vi har et godt utvalg av kampanjer på Volkswagen personbil. Kontakt oss gjerne om du ønsker et tilbud på en av våre Volkswagen nybiler - Våre selgere er alltid beredt til å hjelpe deg med alt du måtte lure på!

Volkswagen Nyttekjøretøy

Vi har et godt utvalg av kampanjer på Volkswagen Nyttekjøretøy. Kontakt oss gjerne om du ønsker et tilbud på en av våre Volkswagen Nyttekjøretøy nybiler - Våre selgere er alltid beredt til å hjelpe deg med alt du måtte lure på!

Frontruteskift og reparasjon av steinsprut

Vi reparerer vi din frontrute for steinsprutskade før ruten sprekker mot en egenandel i din forsikring, eller skifter den ut til en ny.

Bilpleiekampanje

En ny sessong nærmer seg, og det er tid for å gi bilen din litt ekstra oppmerksomhet. Bilpleieavdelingen hos Albjerk Bil tilbyr gode pakkeløsninger for å gjøre din bil klar for norske veier.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål rundt våre kampanjer? Eller lurer du kanskje på et tilbud på en av våre bilmodeller eller tilbehør som ikke ligger her? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.