Volkswagen Passat stasjonsvogn

Passat stasjonsvogn – like allsidig som du er

Reiser mye i jobben, har en travel familiehverdag, eller trenger du en pålitelig bil med stort bagasjerom? Volkswagen Passat stasjonsvogn er laget for å gjøre hverdagen din enklere med praktiske funksjoner og utstyr som gjør det ekstra komfortabelt å kjøre bil.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Komfort

   Passat stasjonsvogn er utstyrt med en rekke komfortfunksjoner som gjør kjøreturen behagelig både på korte og lange strekninger for hele familien.

   Høydepunkter

   Nye Passat stasjonsvogn har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

   • Stort bagasjerom på 639 liter (1769 liter med nedfelte bakseterygger)
   • IQ.LIGHT LED Matrix-frontlykter
   • Mobilnøkkel
   1/

   Passat stasjonsvogn er utstyrt med en rekke komfortfunksjoner som gjør kjøreturen behagelig både på korte og lange strekninger for hele familien.

   Volkswagen

   Stor familiebil med plass til alt og litt til

   Bagasjerommet i Volkswagen Passat stasjonsvogn imponerer med et volum på inntil 639 liter, som dessuten kan økes til 1769 liter ved å slå ned bakseteryggen. Det fleksible bagasjeromsgulvet gjør det enkelt å tilpasse bagasjerommet etter behov.

   • Easy open
   • Digital Cockpit
   • Panorama soltak

   Elegant og sportslig

   Volkswagen Passat stasjonsvogn forener praktiske løsninger og sportslig design på en elegant måte. Den langstrakte silhuetten, den tydelige linjeføringen, den markante grillen og lyssignaturene vitner om gjennomgående høy kvalitet og gjør bilen til et ekte blikkfang. Støtfangeren foran og bak, LED-Matrix-hovedlyktene (standardutstyr) og de nye LED-baklyktene har et moderne design.

   Se nærmere på Volkswagen Passat stasjonsvogn

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   Stasjonsvogn, Familiebil
   Icon
   Hjuldrift
   4x4, Forhjulsdrift
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin, Diesel

   Tilbud og finansiering

   Ønsker du å prøvekjøre Passat Stasjonsvogn?
   Leasing eller finansiering?

   Artikler

   Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

   Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

   ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.