Volkswagen Passat stasjonsvogn

Passat stasjonsvogn – like allsidig som du er

Reiser mye i jobben, har en travel familiehverdag, eller trenger du en pålitelig bil med stort bagasjerom? Volkswagen Passat stasjonsvogn er laget for å gjøre hverdagen din enklere med praktiske funksjoner og utstyr som gjør det ekstra komfortabelt å kjøre bil.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Komfort

Passat stasjonsvogn er utstyrt med en rekke komfortfunksjoner som gjør kjøreturen behagelig både på korte og lange strekninger for hele familien.

Høydepunkter

Nye Passat stasjonsvogn har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Stort bagasjerom på 639 liter (1769 liter med nedfelte bakseterygger)
  • IQ.LIGHT LED Matrix-frontlykter
  • Mobilnøkkel
1/

Passat stasjonsvogn er utstyrt med en rekke komfortfunksjoner som gjør kjøreturen behagelig både på korte og lange strekninger for hele familien.

Volkswagen

Stor familiebil med plass til alt og litt til

Bagasjerommet i Volkswagen Passat stasjonsvogn imponerer med et volum på inntil 639 liter, som dessuten kan økes til 1769 liter ved å slå ned bakseteryggen. Det fleksible bagasjeromsgulvet gjør det enkelt å tilpasse bagasjerommet etter behov.

  • Easy open
  • Digital Cockpit
  • Panorama soltak

Elegant og sportslig

Volkswagen Passat stasjonsvogn forener praktiske løsninger og sportslig design på en elegant måte. Den langstrakte silhuetten, den tydelige linjeføringen, den markante grillen og lyssignaturene vitner om gjennomgående høy kvalitet og gjør bilen til et ekte blikkfang. Støtfangeren foran og bak, LED-Matrix-hovedlyktene (standardutstyr) og de nye LED-baklyktene har et moderne design.

Se nærmere på Volkswagen Passat stasjonsvogn

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Ønsker du å prøvekjøre Passat Stasjonsvogn?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.