Volkswagen servicekampanje

På tide med service?

Er du eier av en Volkswagen som er 5 år eller eldre? Nå har vi ekstra gunstig pris på service til din bil, enten du har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver eller -klosser, støtdempere eller registerreim.

Veiledende priser

Service på Volkswagen Personbil som er 5 år eller eldre.
 • Liten service med Oljeskift Kr 3.390,-
  (inkluderer: olje, oljefilter, pollenfilter og kontrollpunkter)
 • Stor service ved behov med oljeskift: Kr 5.490,-
  (inkluderer: luftfilter, oljefilter, tennplugger, dieselfilter, bremsevæske, pollenfilter og kontrollpunkter)
Service på Volkswagen elbil 5 år eller eldre
 • Liten service kr 1.990,-
  (inkluderer inspeksjon)
 • Stor service kr 4.490,-
  (inkluderer inspeksjon, utvidet inspeksjon, bremsevæskeskift, skifte pollenfilter)

Har du en nyere modell eller andre behov? Ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg med det! Bestill service direkte på Mitt Bilhold nå – enklere blir det ikke.

Digital verkstedbestilling

Viktig med service

God og regelmessig bilservice er viktig for å kunne opprettholde et problemfritt bilhold, sikker drift og garantier. Som Volkswagen-eier har du kanskje allerede fått erfare gleden av å kjøre en bil som er kjent for sin pålitelighet. Trenger du service på bilen er det er smart valg å velge oss som kan Volkswagen best og som bruker originale bildeler. Våre autoriserte bilmekanikere hos Volkswagen vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer. Og uansett hva slags service bilen din trenger kan du få den gjennomført hos oss. Vi har veiledende priser på service på 5 år gamle biler og eldre. Enten bilen din har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver -klosser, støtdempere eller registerreim på alle Volkswagen personbil.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat hvis du ønsker ytterligere informasjon!