Volkswagen servicekampanje

På tide med service?

Er du eier av en Volkswagen som er 5 år eller eldre? Nå har vi ekstra gunstig pris på service til din bil, enten du har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver eller -klosser, støtdempere eller registerreim.

Bestill prøvekjøring


Bestill prøvekjøring


Viktig med service

God og regelmessig bilservice er viktig for å kunne opprettholde et problemfritt bilhold, sikker drift og garantier. Som Volkswagen-eier har du kanskje allerede fått erfare gleden av å kjøre en bil som er kjent for sin pålitelighet. Trenger du service på bilen er det er smart valg å velge oss som kan Volkswagen best og som bruker originale bildeler. Våre autoriserte bilmekanikere hos Volkswagen vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer. Og uansett hva slags service bilen din trenger kan du få den gjennomført hos oss. Vi har veiledende priser på service på 5 år gamle biler og eldre. Enten bilen din har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver -klosser, støtdempere eller registerreim på alle Volkswagen personbil.

Veiledende priser på service på Volkswagen Personbil som er 5 år eller eldre.

 • Liten service med Oljeskift Kr 2.490,-
  (Inkluderer; olje, oljefilter og kontrollpunkter)
 • Stor service ved behov med oljeskift: Kr 4.990,-
  (Inkluderer; luftfilter, oljefilter, tennplugger, dieselfilter, bremsevæske, pollenfilter og kontrollpunkter)
 • Bytte av registerreim: Kr 8.500,-
  (Inklusiv vannpumpe og profilreimer)
 • Bremseskift skiver og klosser foran: Kr 4.990,-
  (Untatt GTI, Touareg og Phaeton)
 • Bremseskift skiver og klosser bak: Kr 3.990,-
  (Untatt GTI, Touareg og Phaeton)
 • Støtdemper inklusiv fjærbenslager foran: Kr 6.990,-
 • Støtdemper bak: Kr 5.990,-
 • Bilbatteri 12 V. Fra: Kr 1.990,-

Har du en nyere modell eller andre behov? Ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg med det! Bestill service direkte på Mitt Bilhold nå – enklere blir det ikke.

Ta kontakt med en av våre selgere

Artikler

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.