Nye Tiguan R

Vi har endelig åpnet opp for bestilling av tidenes råeste Tiguan!  Tiguan R byr på 320 hk og har et dreiemoment på 420 Nm. 0-100 km/t gjøres unna på kun 4,9 sekunder! Sammen med 4MOTION firehjulsdrift får du en helt rå familiebil som byr på mye kjøreglede.

Kjøpspris

Fra 757.700,-

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Tiguan R

Den nye Volkswagen Tiguan R passer like godt på bane som i terrenget. Den kan brukes til og fra jobb, på handleturer eller bilferie med familien. Uansett om du kjører i byen, på langtur eller på motorvei, gir denne allsidige SUV-en deg sikkerhet, komfort og ikke minst høye ytelser.

1/

Dynamisk ytelse med firehjulstrekk

Tiguan R er sportslig og rask. 2.0 liters turbomotoren yter 320 hk og har solid dreiemoment på hele 420 Nm og i kombinasjon med 7-trinns DSG girkasse og avansert 4MOTION firehjulstrekk akselererer Tiguan R fra 0-100 km/t på bare 4,9 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 250 km/t, mens Akrapovic Performance eksosanlegg i titan byr på ekstra grom eksoslyd.

Tydelig R-preg

Den nye fronten gjør det lett å se at dette er en R-modell, egnet for både bane og hverdagskjøring, med et utrykksfult design. Grillen med den nye R-logoen, den særegne støtfangeren foran i R-design med store luftinntak og blå bremsekalipere løfter designet enda et hakk og ender med en diffusor bak i R-design med doble, forkrommede eksosrør.

Sportslig interiør

Ta plass i en sportslig atmosfære preget av:

  • Oppvarmet multifunksjonssportsratt i skinn med girhendler, R-logo og R-knapp for direkte aktivering av Race mode 
  • Alupedaler i R-design
  • R spesifikk dekorpanel i Carbon grey
  • Belyste innstegslister med R-logo
  • Sort innvendig taktrekk
  • Digital Cockpit med R-logo og integrert rundetidtaker

Gjelder Tiguan R frem til 31.08.21. Bestillingstid må påberegnes. Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt. Bilder kan avvike. 

*Kjøpspris fra 757.700kr ferdig levert Lier inkl. frakt og lev.omkostninger.