Volkswagen T-Cross

T-Cross - Moderne, praktisk og fleksibel SUV

Volkswagens SUV modellrekke blir nå komplett med den helt nye T-Cross – en praktisk, moderne og fleksibel SUV i Polo-segmentet. T-Cross SUV er sofistikert med et iøyenfallende design. T-Cross vil tilby mer enn andre, uten å koste mer.

Leasingpris

2.999,-* | totalpris 173.264,-

Rente

1,99%**

*Startleie/etabl.gebyr 65.300kr | 3år/45.000km.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Moderne, praktisk og fleksibel

Nå kan du få Volkswagen T-Cross til en gunstig leasingpris inkludert serviceavtale og vinterhjul!

Ekstrautstyr på kampanjemodellen utover standard:

  • Fjernlysassistent
  • Keyless access
  • Ryggekamera
  • Vinterhjul 16″
  • Serviceavtale 3år/45 000 km*

Nå får du også med transportpakke bestående av ryggekamera, avtagbart tilhengerfeste og drive select kjøreprofilprogram. Ordinær pris kr 14.400,-, nå kr 0,-! Ta kontakt for tilbud.

1/

T-Cross er en kompakt SUV som er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. Den ligner ikke noen annen, men er unik på alle måter. Akkurat som du.

Kompakt SUV-design

Skulderlinjen som strekker seg fra panseret til baklyktene, det kantete karosseriet, den høye bakkeklaringen og de progressive linjene gir den tøffe SUV-modellen et dynamisk utseende. Offroadpreget fremheves av fordypningene i panseret, som gjør at det virker kraftigere og lengre.

Den høye sittestillingen som er typisk for SUV-modeller, og de lave vinduslinjene gir deg full oversikt. T-Cross er 4,11 meter lang og har en høyde på 1,56 meter. Akselavstanden på 2,56 meter åpner opp for et romslig interiør, med mye plass for opp til fem personer. Bagasjerommet kan ta mellom 385 og 455 liter. Baksetet som kan skyves i lengderetningen og deles gjør at T-Cross enkelt kan gjøres om til en liten «varebil» med flatt lastegulv og opp til 1,281 liters lagringsplass.

Praktisk SUV

Den nye Volkswagen T-Cross SUV er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil. T-Cross tilbys med en rekke flotte fargevalg og muligheter for å individualisere interiøret.

Gjelder til 31.08.21 eller så langt lageret rekker. Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt. Bilder kan avvike. 

*Startleie og etableringsgebyr 65 300kr. Månedsleie 2.999kr. Totalpris 173.264kr | 3år/45.000km, serviceavtale inkl. Forutsetter finansiering i Volkswagen financial services.

**Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud og informasjon

Leasing eller kjøp av bil?
ID. familien