Testvinneren e-Golf

Gjerrigknarken e-Golf en av markedets gjerrigste elbiler på strømmen og nå kan du spare store beløp.
I flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler. Volkswagen e-Golf er den første helelektriske Golf-modellen, og den nye elbilen byr på samme komfort og kjøreopplevelse som forgjengerne, samtidig som du får fordelene spesifikt for elbil; god rekkevidde og utslippsfri kjøring. e-Golf er en kraftig og innovativ elbil, men først og fremst er det en svært anvendelig hverdagsbil som også passer godt som en familiebil med en rekkevidde på inntil 231 km!

 

Ta kontakt med oss for et tilbud på Volkswagen e-Golf.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Utvalgt standardutstyr på nye e-Golf

   • Full-LED frontlykter med integrerte LED-blinklys og blå pyntelist
   • Parkeringssensorer foran og bak
   • Adaptiv cruise-control
   • Lys & siktpakke (regnsensor, automatisk avblendbart innvendig speil, coming home lys)
   • DAB+ Radio
   • 3-ekers multifunksjonsratt i skinn med blå sømmer
   • Elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil
   • Frontassist med City Nødbrems og fotgjengerregistrering

   For mer standardutstyr se HER

   Ekstrautstyr inkludert i tilbudet:

   • Tonedevinduer fra B-stolpe
   • Ryggekamera
   • Keyless Access

   *Utstyret kan avvike

   1/

   Ønsker du et annet oppsett på din e-Golf? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med det!

   Kåret til årets beste bilkjøp i 2018

   Volkswagen e-golf ble i april 2018 kåret til årets beste bilkjøp 2018. I finalen var det tre helelektriske biler, tre ladbare hybrider, en tradisjonell hybrid, to helfossile og én hydrogenbil. Vurderer du elektrisk bil oppfordrer vi deg til å lese testen her. I tillegg til godt førermiljø, best å kjøre i klassen, grei rekkevidde, grei plass og grei leveringstid, så viser en fersk oversikt utarbeidet av Rødboka at en e-Golf er Norges billigste bil å eie. Dét er et argument som trumfer svært mange andre.

   Gjelder til 14.06.20. Bilen må utleveres innen 20.06.20. Ta kontakt for et tilbud.

   *Startleie og etableringsgebyr 0kr. Månedsleie 0kr. Totalpris 0kr. Serviceavtale 3år/30.000km inkl. Forutsetter forsikring i VWFS. Forbehold om trykkfeil, bilder kan avvike. Leasing av el-bil er fritatt for mva ut 2020. Mva kan tilkomme under leieperioden.

   **Kjøpspris 0kr inkludert vinterhjul og serviceavtale. Prisen gjelder bil ferdig levert Lier inkl. frakt og lev.omkostninger. Forbehold om skrivefeil og bilde kan avvike fra tilbudt modell.

   Volkswagen e-golf ble kåret til årets beste bilkjøp av Motor.no, desember 2018. Testen finnes på https://www.motor.no/artikler/2018/desember/arets-bilkjop-2018/

   Se Volkswagen e-Golf her

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   SUV
   Icon
   Hjuldrift
   4x4
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin

   Tilbud og finansiering

   Leasing eller kjøp av bil?
   ID. familien

   Artikler

   Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

   Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

   ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.