Volkswagen e-Golf Exclusive

e-Golf Exclusive - Proppfull av utstyr og til ny pris!

Nå får du nå et supertilbud på et begrenset antall e-Golf Exclusive med ny pris! Modellen er proppfull med utstyr du vil sette stor pris på. e-Golf er beste elbil i test, med lang rekkevidde og best batteri. Bilen er en anvendelig hverdagsbil og familiebil med en rekkevidde på inntil 231 km! Nå får du e-Golf Exclusive full av utstyr til ny pris, kun 2229,-*** per mnd! Gjelder kun så lenge lageret rekker, så her gjelder det å være tidlig ute!

 

Kjøpspris

284.900,-*

Leasingpris

2.229,-***

Rente

1,99%**

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

e-Golf Exclusive er ekstra godt utstyrt med blant annet følgende utstyr

  • Sportsseter i skinn
  • Active info digitalt instrumentpanel
  • Ryggekamera
  • Keyless nøkkelfri låsing med startknapp
  • Ekstra mørke ruter bak
  • Dynamiske LED frontlys m/dynamisk lysassistent
  • Sikkerhetspakke med sporassistent og filskiftassistent
1/

Nå får du bilen fra kun 284.900,-*. 1,99%** rente og 1 måned forsikring inkludert! Ønsker du et annet oppsett på din e-Golf eller å prøvekjøre bilen? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med det!

Svært anvendelig hverdagsbil som også passer som en liten familiebil

I flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og vi er stolte over å si at e-Golf ble kåret til årets beste bilkjøp 2018 av Motor.no. Volkswagen e-Golf er den første helelektriske Golf-modellen, og i flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og den nye elbilen byr på samme komfort og kjøreopplevelse som forgjengerne, samtidig som du får fordelene spesifikt for elbil; god rekkevidde og utslippsfri kjøring. e-Golf er en kraftig og innovativ elbil, men først og fremst er det en svært anvendelig hverdagsbil som også passer godt som en familiebil!

e-Golf er gjerrig på strøm.

Volkswagen e-Golf skviser mer energi ut av hver kW og stortrives på strøm. Elbilen har i lengre tid vært en av Norges mest populære elbiler og ble i 2018 kåret til årets beste kjøp av NAF Magasinet Motor. e-Golf er en av markedets gjerrigste på strømforbruk og koster minst pr. kjørte km sammenlignet med Norges 50 mest solgte biler i 2018. Les mer informasjon her eller les testen her 

Gjelder til 14.06.20. Må utleveres innen 20.06.20.

*Prisen gjelder bil ferdig levert Lier inkl. frakt og lev.omkostninger. Inkl service- og vedlikeholdsavtale. Strømforbruk blandet kjøring: 15,4 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Forbehold om skrivefeil og avbildet modell kan avvike.

**Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 165 674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produkt-rente.

***Startleie og etableringsgebyr 69 240kr. Månedsleie 2229kr. Totalpris 149 484kr. Serviceavtale 3år/45.000km inkl. Forutsetter forsikring i VWFS. Forbehold om trykkfeil, bilder kan avvike. Leasing av el-bil er fritatt for mva ut 2020. Mva kan tilkomme under leieperioden.

Volkswagen e-golf ble kåret til årets beste bilkjøp av Motor.no, desember 2018. Testen finnes på https://www.motor.no/artikler/2018/desember/arets-bilkjop-2018/

Se presentasjon av e-Golf

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Tilbud og informasjon

Leasing eller kjøp av bil?
ID. familien

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]