Nye ID.4 1ST SUV

Endelig er den her – nye  ID.4 1ST. Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 1ST er en stor og fleksibel bil med sitt rommelige interiør, bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og med lang rekkevidde på inntil 496 km. ID.4 1ST med bakhjulstrekk kan bestilles hos oss nå og de første kundeleveringene starter i januar 2021.

ID.4 1ST blir den første modellen i ID.-familien med mulighet for hengerfeste, totalvekt på inntil 1000 kg, (med bremser) og takstativ på inntil 75 kg. ID.4 1ST er en fullelektrisk familebil som skapt for norske forhold.

 

Pris fra

426.900,-*

Leasingpris

3889,- per mnd**

Kontakt oss

Endelig klar for bestilling

ID.4 1ST kan nå bestilles med bakhjulstrekk i to eksklusive lanseringsmodeller i et begrenset antall. Lanseringsmodellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max kommer med bakhjulstrekk med 50/50 vektfordeling som vil gjøre bilen god på vinterføre. Den har en rekkevidde på inntil 496 km og leveres fra januar 2021. Nå kun 3889,- per mnd**!

Den nye ID.4 1ST har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

Lang elektrisk rekkevidde på inntil 496 km og 204hk

ID.4 1ST har lang elektrisk rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange kjøreturer på inntil 496 km1. ID.4 1ST har en effekt på 204 hk (150 kW) og sprinter fra 0 til 100 km/t på kun 8,5 sekunder.

Tilhengerfeste og taklast

Har du behov for å frakte båten på henger til hytta, eller ha skiboks på taket? ID.4 1ST leveres med elektrisk utfellbart tilhengerfeste som standard for last med en totalvekt på inntil 750 kg (uten bremser på henger) og 1000 kg (med bremser på henger)2. Når tilhengerfestet ikke er i bruk, kan du med enkle grep vippe det inn under støtfangeren der det ikke er synlig. ID.4 1ST er godkjent for taklast på inntil 75 kg.

Bakhjulstrekk og firehjulstrekk

ID.4 1ST som du kan bestille hos oss nå har en vektfordeling på tilnærmet 50/50 og i kombinasjon med et høyt dreiemoment sikrer dette svært god framkommelighet og gode kjøreegenskaper. Den nye ID.4 blir også tilgjengelig med firehjulstrekk, men først på et senere tidspunkt. Her forventer vi å starte salget fra våren 2021, og de første kundebilene vil leveres fra sommeren 2021. Du kan allerede nå forhåndsbestille ID.4 med firehjulstrekk ved å klikke her.

*Forbehold om avvik og feil.

1/

Lanseringsmodellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max med bakhjulstrekk

Den nye ID.4 1ST lanseres på det norske markedet med bakhjulstrekk i to eksklusive lanseringsmodeller. Begge modellene er svært godt utstyrt med det du forventer i en moderne SUV. Dette gjør det enkelt for deg å finne en modell som passer dine behov.

Velg mellom utstyrsversjonene

ID.4 1ST: Pris fra kr 426.900*. Rekkevidde på inntil 496 km1. Se standardutstyr ID.4 1ST her.

ID.4 1ST Max: Pris fra kr 509.500*. Rekkevidde på inntil 487 km1. Se standardutstyr ID.4 1ST MAX her.

Lanseringspakke inkludert i leasingtilbudet

19″ Lanseringspakke med Volkswagen Loen aluminiumsfelgerl i sølv er inkludert i leasingtilbudet og består av følgende:

  • 19″ Volkswagen Loen Aluminiumsfelg
  • Vinterdekk
  • Volkswagen formstøpt bagasjeromsmatte
  • Beskyttelsesfolier for dørterskler
  • Elektronisk parkeringsur med automatisk ankomsttid – Rengjøringsklut for touch skjerm

Merknad: Kan ikke kombineres med beskyttelsespakke

Teknologi

Inntil 496 km1 elektrisk rekkevidde

ID.4 1ST har lang rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange ferieturer uten at det går utover komforten. Modellene ID.4 1ST og 1ST Max har en netto batterikapasitet på 77 kWh, med en rekkevidde på inntil 496 km1 (ID.4 1ST) og 487 km1 (ID.4 1ST Max).

Rask lading

Hjemme kan du lade din ID.4 1ST med vekselstrøm (AC) via en hjemmeladeboks (ekstrautstyr) med en ladeeffekt på inntil 11 kW (standardutstyr på ID.4 1ST). Mange offentlige ladestasjoner ved bensinstasjoner og langs motorveien tilbyr hurtiglading med likestrøm (DC) og ID.4 1ST kan hurtiglade på inntil 125 kW (standardutstyr på ID.4 1ST).

Inntil 30 prosent lengre rekkevidde

I den nye fullelektriske ID.4 1ST sørger varmepumpen (standardutstyr på ID.4 1ST) med aktiv batterioppvarming og -kjøling for energiøkonomisk oppvarming av kupeen. Det krever mindre strøm fra batteriet og gir opptil 30 prosent lengre rekkevidde om vinteren.

Lyden av ID.4 1ST

I hastigheter inntil 30 km/t er lydnivået lavt i kupeen til ID.4 1ST, mens bilen gir fra seg en kunstig motorlyd utvendig (standardutstyr på ID.4 1ST). Dette gjør det enklere for fotgjengere og syklister å legge merke til bilen, som dermed er tryggere i trafikken. Den futuristiske lyden understreker dessuten bilens identitet.

Design

Eksteriør: Fleksibel og attraktiv

Den nye ID.4 1ST er en urban SUV med spennende design og snudiameter på linje med en småbil. ID.4 1ST har 20″ «Drammen» lettmetallfelger med 235/50 20 dekk foran og 255/45 20 dekk bak, takreling for taklast, aerodynamiske dørhåndtak, 3D-LED-baklykter med dynamisk blinklys (Standardutstyr på ID.4 1ST Max), og en lyslist som strekker seg mot Volkswagen-logoen foran og bak (Standardutstyr på ID.4 1ST Max).

Interiør: Enestående stor og god plass

Den nye ID.4 1ST har imponerende plass i kupeen, til glede for både deg og hele familien. Allerede når du setter deg inn, legger du merke til den gode beinplassen, den store midtkonsollen og de komfortable Ergo Active komfortsetene i stoff/Alcantara med elektrisk justering, minnefunksjon, regulerbar korsryggstøtte med massasje funksjon og uttrekkbar lårstøtte (standardutstyr på ID.4 1ST Max). Andre høydepunkter er den midtplasserte 12-tommers berøringsskjermen (standardutstyr på ID.4 1ST Max) og multifunksjonsrattet med berøringsstyrte funksjoner (standardutstyr på ID.4 1ST). Ambientebelysning (standardutstyr på ID.4 1ST) i farger du har valgt selv, skaper en innbydende atmosfære, og bidrar sammen med panoramaglasstaket med elektrisk solgarding (standardutstyr på ID.4 1ST Max) til at du får en avslappende kjøretur.

Tilhengerfeste og taklast

Har du behov for å frakte båten til hytta på henger, frakte sykler eller skiboks på taket? ID.4 1ST leveres med elektrisk utfellbart tilhengerfeste som standard for last på inntil 750 kg (uten bremser) og 1000 kg (med bremser)2. Når tilhengerfestet ikke er i bruk, kan du med noen enkle håndgrep vippe det inn under støtfangeren der det ikke er synlig. ID.4 1ST er godkjent for taklast på inntil 75 kg.

Komfort

Stemmestyring: Si “Hei” til din ID.4 1ST

I stedet for å plundre med brytere og knapper, kan du holde blikket festet på veien og hendene på rattet mens du styrer radio, navigasjonssystem (standardutstyr på ID.4 1ST) og telefon ved hjelp av den intuitive stemmestyringen. Du trenger bare si “Hei ID.” – og systemet skjønner hva du sier.

Himmelsk utsikt

Det store panoramaglasstaket (standardutstyr på ID.4 1ST Max) som dekker nesten hele takbredden, gir fritt utsyn til himmelen. Det fargede glasset sørger dessuten for behagelig temperatur. Den elektriske solgardinen beskytter mot sterkt sollys og kan enkelt betjenes med stemmestyring eller touch-funksjon. Si for eksempel “Hei ID., vis meg stjernene”, og solgardinen åpnes.

AR Head-up-Display: Hold blikket på veien med utvidet virkelighet

I den nye ID.4 1ST har du full oversikt over det som er viktig. Augmented Reality Head-Up Display (standardutstyr på ID.4 1ST Max) med utvidet virkelighet projiserer viktig informasjon i synsfeltet på frontruten. Utvidet virkelighet betyr i denne sammenheng at navigasjonen vises på kjørebanen, akkurat der du skal kjøre eller svinge av. Slik kommer du frem dit du skal uten å ta blikket fra veien.

ID. Light: Smart kommunikasjon

Med ID.Light (standardutstyr på ID.4 1ST) kommuniserer bilen med deg visuelt. Lysbåndet ønsker deg velkommen, loser deg i samarbeid med navigasjonssystemet trygt gjennom trafikken og oversetter meldinger fra infotainment- og assistentsystemene til lyssignaler. Når du bruker stemmestyringen, responderer ID. Light på stemmen din. Og når du går bort fra din ID.4 1ST, ønsker ID.Light deg på gjensyn med et lyssignal.

ID.4 1ST gir deg en personlig velkomst

Den nye ID.4 1ST kjenner deg igjen. Straks du nærmer deg bilen med bilnøkkelen på deg, slår ID.4 1ST på både IQ.LIGHT og LED-Matrix frontlyktene med dynamisk lysassistent, samt LED lyslisten mellom frontlyktene (standardutstyr på ID.4 1ST Max) for å si hei. Dette forutsetter at bilen er utstyrt med låse- og startsystemet Keyless Access som leveres som standardutstyr på ID.4 1ST Max. Coming-home og Leaving-home-funksjonen lyser opp området rundt bilen, slik at du finner frem til bilen. Vel inne i bilen ønskes du velkommen av ID. Light interaktiv ambientebelysning (mulighet til å velge mellom 30 farger), før en diskré lyd signaliserer at du har startet bilen. Når du senere har parkert og går bort fra bilen, ønskes du på gjensyn med både lys- og lydsignaler.

Se video av nye ID.4

1 Rekkevidde for ID.4 1ST inntil 496 km og 1ST Max inntil 487. Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. De oppgitte verdiene er anslått gjennomsnittlig rekkevidde for 80 prosent av kundene i løpet av ett år. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.

2 Ved 12 % stigning.

3 CO2 -utslipp unngås og reduseres til det minimale. Underleverandører forplikter seg til å unngå eller redusere utslipp til det minimale. CO2-utslipp som ikke kan unngås, kompenseres gjennom sertifiserte klimavernprosjekter.

*Prisen er veildendende eks. mva inklusive frakt- og leveringsomkostninger til Oslo. Ekstrautstyr kan påvirke priser.  Forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bilene kan ha tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

***Startleie og etableringsgebyr 89.795kr. Månedsleie 3.889kr. Totalpris 229.799. 3år/45.000km. Serviceavtale inkl. Forutsetter forsikring i VWFS. Gjelder til 30.11.20.

Bestille din nye ID.4?

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
4x4, Bakhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk