e-Golf. 100% elektrisk

I flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og vi er stolte over å si at e-Golf ble kåret til årets beste bilkjøp 2018*. e-Golf byr på samme komfort og kjøreopplevelse som forgjengerne, samtidig som du får fordelene spesifikt for elbil; utslippsfri kjøring. e-Golf er en kraftig og innovativ elbil, men først og fremst er det en svært anvendelig hverdagsbil som passer godt som familiebil. Elbiler er perfekte for korte kjøreturer, for eksempel i byen, men med en rekkevidde på inntil 231 km, kan du også ta turen ut på landet.

Kontakt oss her helt uforpliktende for tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon om VW

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Effektiv lysteknologi med avanserte LED-lykter

Energibesparelser er en viktig del av tanken bak elbil og Volkswagen e-Golf. Derfor brukes avanserte LED-pærer med høy lyseffekt og lavt strømforbruk.

Høydepunkter

e-Golf har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Rekkevidde: Inntil 231 km rekkevidde
  • Lys: Adaptive LED-hovedlykter
  • Vienna skinninteriør: Komfortable seter gir en følelse av luksus
1/

Elbiler er perfekte for korte kjøreturer, for eksempel i byen, men med en rekkevidde på inntil 231 km, kan du også ta turen ut på landet.

Hold hodet kaldt med kollisjonsvarler i tett bytrafikk

Med ACC automatisk avstandsregulering som er standardutstyr kan du senke skuldrene i trafikken. Funksjonen inneholder også Front Assist avstandskontrollsystem og City-nødbremsfunksjon.

  • Front Assist
  • Park Assist
  • Ryggekamera

Slapp av med god sittekomfort

Volkswagen e-Golf har komfortseter av høy kvalitet med slitesterke Clark stoffsetetrekk som standard. De er både flotte å se på og gir god støtte til ryggen. Her sitter du komfortabelt og avslappet, også på lange turer.

De blå dekorsømmene på rattet og girspakmansjetten passer perfekt til setetrekkene, og gir en elbil med et moderne utseende. Gulvmattene foran og bak er holdt i de samme fargene, og sørger for et helhetlig uttrykk.

Se nærmere på Volkswagen e-Golf

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Tilbud og finansiering

Les mer om leasing og kjøp av bil
Behov for veiledning?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen.