Volkswagen UP! e-up! entry 82hk 2019

  • Årsmodell

    2019

  • Kilometer

    12 100

  • Kjøpspris

    149 900 NOK

Grunnet utviklingen i situasjonen og de nye retningslinjene rundt Covid-19, vil de fysiske salgsavdelingene hos vår forhandler holde stengt frem til og med 11.april

Alle våre selgere er tilgjengelig i normale åpningstider både på telefon og mail, så ikke nøl med å ta kontakt.

Det vil fortsatt være mulig å prøvekjøre bil i denne perioden, og kjøpe den elektronisk.

VW E-Up! Er den perfekte bybilen. Den er liten og snerten, og går 100% på strøm, noe som gjør den ekstremt økonomisk og miljøvennlig. Denne bilen utviklet Volkswagen med inspirasjon fra den første boblen, noe som gjør at utfallet ble en liten og snerten bil som er perfekt for å ferdes i byer.

Volkswagen e-UP! byr på de siste innovasjoner fra Volkswagen og kan smykke seg med City Nødbrems, ESP antiskrens, Elektriske vinduer, Dekktrykksvarsling, Kollisjonsputer, start/Stop teknologi og Gjennvinning av bremseenergi som lader batteriet ved nedbremsing er bare noe av standardutstyret i E-UP!

Batterikapasitet netto kWh: 16
Oppgitt rekkevidde NEDC: 160

UTSTYRSBESKRIVELSE

– City nødbrems, Avstandskontrollsystemet bidrar til å redusere bremselengden når avstanden er kritisk.

– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.

– Maps + more app for VW UP, hjelper deg å holde oversikten. Når du har koblet til smarttelefonen med Bluetooth, har du for eksempel rask og enkel tilgang til offline-navigasjonen, telefonboken og all musikken på smarttelefonen. Du kan også se batterikapasitet og rekkevidde eller søke etter ladestasjoner

– e-Remote, Med e-Remote har du tilgang til flere av bilens funksjoner. Du kan blant annet enkelt aktivere parkeringsklimaanlegget i Volkswagen e-up! Range før du skal kjøre. Du kan stille inn ønsket kupétemperatur og aktivere klimaanlegget uten å være i bilen. Du kan også enkelt fjernstyre start og stopp av ladingen. Appen viser ladenivå og gjenværende rekkevidde. Når bilen lader, kan du også lese av gjenværende ladetid.

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Vi tar 360 bilder av alle bilene våre. Ingen bilder er retusjert !
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen