Volkswagen Tiguan R-Line TDI 200hk 2021

  • Årsmodell

    2021

  • Kilometer

    43 900

  • Kjøpspris

    539 900 NOK

Volkswagen Tiguan R-Line er nå til salgs hos Albjerk bruktbilsenter

En kraftig bil med et hissig utseende som kan bli din. Dette er en SUV med høy bakkeklaring og 4Motion firehjulsdrift, som gjør den vanvittig god under vanskelige forhold og terreng. Med driving mode select, Snø-modus og terreng-modus, er det nærmest umulig å ikke ta seg frem med denne. Bilen leveres med en sterk 2.0 turbodieselmotor som yter hele 200hk.

i tillegg til nevnt utstyr over kan vi nevne at den også har Led-matrix lys, parkeringsassistent, svingbart tilhengerfeste, oppvarmet multifunksjonsratt, adaptiv cruise control og parkeringsvarmer med fjernstyring (webasto) som gjør den perfekt i bruk for en typisk norsk vinter. Bare trykk på knappen en halvtime før du skal av gårde, og du har en god og varm bil når du skal dra. Bilen har underholdningssystemer som App-connect, Active info display, og musikkstreaming via bluetooth fra telefonen.

Denne bilen kommer med følgende tilvalgspakker fra fabrikk:

Transportpakke:
– Ryggekamera
– Hengerfeste
– Parkeringsvarmer
– Nettingvegg og bagasjeromsnett
– Variabelt bagasjeromsgulv
– 230 V uttak i bagasjerom
– Bagasjeromsbelysning, mobil lommelykt
– Oppbevaringsrom i takkonsoll

Black Style pakke:
– Ekstra mørke ruter bak, 90%
-19» Valencia lettmetallfelger i sort høyglans (kun R-Line)
– Støtfangere og grill i Black Style
– Sorte lister
– Speil i sort høyglans

Easy Open-pakke:
– Sensorstyrt elektrisk åpning/lukking av bakluke
– Keyless Access

Utstyrsbeskrivelser:

-Parkeringsassistent, La bilen parkere for deg når du har behov for ekstra hjelp. Parkeringsassistenten kan registrere om en parkeringsluke er stor nok idet du kjører forbi, og parkerer på egen hånd Parkeringsassistenten kan også manøvrere bilen ut av parkeringsplassen om ønskelig.

– I.Q. Light – LED matrix lys, Systemet lyser opp veien med sterkere lys og en bredere lyskjegle uten at andre trafikanter eller gående blendes. Motgående og forankjørende kjøretøyer skjermes slik at alle områder mellom og ved siden av kjøretøyene fortsatt lyses helt opp. Resultatet er at frontbelysningen tilpasses på en dynamisk måte, og synsfeltet blir betydelig større.

-Adaptiv Cruise Control (ACC), tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.

– Apple Carplay / Android Auto, Om du har en smarttelefon fra Apple eller Android kan du speile telefonen din på skjermen i bilen. På denne måten kan du enkelt svare innkommende samtaler eller enkelt ringe ut eller sende meldinger, kun ved å lese inn meldingen via talestyringen. Du kan også bruke Google Maps eller telefonens kartfunksjon for å få online veibeskrivelser dit du skal, eller spille av musikk via telefonen.

Garanti
Fabrikkgaranti: 5 år / 100 000km.
5 års reklamsjonsrett.
Alle våre biler leveres verkstedkontrollert.

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen på våre merker !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen