Volkswagen Tiguan Allspace 190hk 2019

  • Årsmodell

    2019

  • Kilometer

    58 400

  • Kjøpspris

    469 900 NOK

Black week kampanje – 5 % rabatt på alle bruktbiler fra Albjerk Bil Drammen og Ringerike.
**Black week kampanje kan ikke kombineres med innbyttekampanje**

Volkswagen Tiguan Allspace R-Line Exclusive er nå til salgs hos Albjerk bruktbilsenter

En Kraftig bil med et hissig utseende som kan bli din. Dette er en SUV med firehjulstrekk og høy bakkeklaring, som gjør den vanvittig god under vanskelige forhold og terreng. Med driving mode select, Snø-modus og terreng-modus, er det nærmest umulig å ikke ta seg frem med denne!

i tillegg til nevnt utstyr over kan vi nevne at den også har DCC Adaptivt understell, R-Line eksteriør, parkeringsassistent, innsvingbart tilhengerfeste og parkeringsvarmer med fjernstyring (webasto) som gjør den perfekt i bruk for en typisk norsk vinter. bare trykk på fjernbetjeningen en halvtime før du skal av gårde, så har du har en god og varm bil når du skal dra. Bilen har underholdningssystemer som app-connect, active info display og musikkstreaming via bluetooth fra telefonen for å gjøre reisen mer behagelig.

Av sikkerhetssystemer er bilen rikt utstyrt med parkeringsassistent, utmanøvreringsassistent, lane assist, blindsonevarsler, trafikkskiltgjenskjenning og fjernlysassistent.

Denne R-Line Exclusive utgaven inneholder en rekke utstyr og utstyrspakker som standard. Hva utgaven inneholder kan du se her:

R-Line Exclusive inkluderer:
– R-Line Eksteriør
– Progressiv styring
– Skinn Vienna
Transportpakke
-Hengerfeste
-Nettingvegg
-Parkeringsvarmer)
Businesspakke;
-Parkeringsassistent
-Discover Media
-Komforttelefon
-Ryggekamera
Sikkerhetspakke;
– Trafikkskiltgjenkjenning
– Sikkerhetspakke
– Side Assist Plus
– Emergency Assist
– Traffic Jam Assist
– Rear Traffic Alert

Utstyrsbeskrivelser

Adaptivt understell (DCC) Med drive mode select (DMS) modusen «Sport» Stives understellet av, det vil si demperene og det vil skape en mer direkte og skarpere kjøreopplevelse. Dersom du ønsker en mer komfortabel og behagelig kjøreopplevelse setter du DMS modusen i comfort og bilen blir betydelig mer avslappet og mykere.

Parkeringsassistent, La bilen parkere for deg når du har behov for ekstra hjelp. Parkeringsassistenten kan registrere om en parkeringsluke er stor nok idet du kjører forbi, og parkerer på egen hånd Parkeringsassistenten kan også manøvrere bilen ut av parkeringsplassen om ønskelig.

– Fjernbetjent parkeringsvarmer, er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

– Blindsonevarsler, varsler med lyssignal i sidespeilene når noen kommer kjørende i blindsonen

-Adaptiv Cruise Control (ACC), tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.

– Lane Assist, Varsler føreren med vibrasjoner i rattet når bilen er i ferd med å bevege seg ut av kjørefilen.

– Apple Carplay / Android Auto, Om du har en smarttelefon fra Apple eller Android kan du speile telefonen din på skjermen i bilen. På denne måten kan du enkelt svare innkommende samtaler eller enkelt ringe ut eller sende meldinger, kun ved å lese inn meldingen via talestyringen. Du kan også bruke Google Maps eller telefonens kartfunksjon for å få online veibeskrivelser dit du skal, eller spille av musikk via telefonen.

Garanti
Fabrikkgaranti: 5 år / 100 000km.
5 års reklamsjonsrett.
Alle våre biler leveres verkstedkontrollert.

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen på våre merker !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen