Volkswagen T-Roc 2,0 TDI 150hk 2020

 • Årsmodell

  2020

 • Kilometer

  33 000

 • Kjøpspris

  459 900 NOK

Lekker Volkswagen T-Roc Sport, 4Motion, Automat til salgs i våre lokaler!

Vi har nå fått inn populære T-Roc til vårt lager for salg. Denne kompakte SUV’en leveres med en 2,0 liters turbodiesel motor som yter 150hk, med 4 Motion firehjulstrekk, DSG automatgir og masse utstyr!
Bilen har et vakkert blikkfang og er utrustet med assistentsystemer på toppklassenivå! Her får du Adaptiv Cruise control, Lane assist, Blindsonevarsler i sidespeil og trafikkskiltgjenkjenning.
Denne T-Roc Sport er utstyrt med det meste utstyr! I tilegg er det lagt til pakkene transportpakke, og sikkerhetspakke som inneholder mye snacks!

Transportpakke
– Fjernbetjent parkeringsvarmer
– Ryggekamera
– Avtagbart tilhengerfeste
– Elektrisk bakluke

Sikkerhetspakke
– Side Assist blindsonevarsler
– Rear Traffic Alert
– Emergency Assist
– Traffic Jam Assist
– Fjernlysassistent
– LED lykter

Bilen går som demobil hos Albjerk bil Lier. Ta kontakt for å avtale visning / Prøvekjøring.
Bilen leveres med utvidet garanti på 5 år / 150 000km

UTSTYRSBESKRIVELSER

– Trafikkskiltgjenkjenning, registrerer trafikkskiltene og informerer føreren om den aktuelle trafikksituasjonen.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

-Adaptiv Cruise Control (ACC), tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.
 
– Avstandskontrollsystemet Front Assist, bidrar til å redusere bremselengden når avstanden er kritisk.
 
– Lane Assist kjørefeltassistent, griper inn hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet utilsiktet, og varsler føreren med en varsellyd og en melding på kjørecomputeren.
 
– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.
 
– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.
 
– Keyless, Nøkkelløs betjening av bilen, føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å åpne og starte bilen, inkluderer start-/stoppknapp

– Fjernbetjent parkeringsvarmer, er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

– App-Connect, Om du har en smarttelefon fra Apple eller Android kan du ved hjelp av USB kabelen speile telefonen din på skjermen i bilen. På denne måten kan du enkelt svare innkommende samtaler eller enkelt ringe ut eller sende meldinger, kun ved å lese inn meldingen via talestyringen. Du kan også bruke Google Maps eller telefonens kartfunksjon for å få online veibeskrivelser dit du skal, eller spille av musikk via telefonen.

– Blindsonevarsler, varsler med lyssignal i sidespeilene når noen kommer kjørende i blindsonen

– Beats lydsystem, er et must for de som er glade i god lyd. I denne versjonen som er utviklet i samarbeid med lydspesialistene i BeatsAudio, får du 300-watts lydsystem med 8-kanals forsterker. Sju høyttalere plassert rundt i kupeen gir krystallklar lyd – to diskanthøyttalere i A-stolpene, to basshøyttalere i dørene foran og to bredbåndshøyttalere bak i kupeen. En subwoofer i reservehjulsbrønnen sørger for fyldige basstoner. 

Nå har vi BRUKTBILKAMPANJE !!!

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil! Bilen må ha skilter,årsavgift betalt, s/v hjul og være kjørbar !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !
Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko, Leiebil og kr. 0,- i egenandel på glass og veihjelp )
– Service og registerreimskifte utføres på intervall før utlevering.
– Naf-test kan utføres mot pristillegg
– Vi etter-monterer utstyr som for eksempel Hengerfeste, motorvarmer og Dab plus.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Lier.

  Kontakt oss om denne bilen