Volkswagen T-Cross 1,0 TSI 115hk 2020

  • Årsmodell

    2020

  • Kilometer

    51 700

  • Kjøpspris

    279 900 NOK

Flott Volkswagen T-Cross 1,0 TSI 115hk Style Exclusive med automatgir og … er nå ankommet våre salgslokaler i Drammen – klar for ny eier!

T-Cross er en kompakt og allsidig SUV med overraskende god innvendig plass. Enestestående kjørekomfort, gode kjøreegenskaper, lavt støynivå og høyt sikkerhetsnivå gjør at dette er en bil det er lett å bli glad i. Bilen byr i tillegg på høyere bakkeklaring og et enklere innsteg. Av utstyr leveres den med blant annet keyless access, R-line eksteriør, For komplett utstyrsliste, se under.

– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

-Adaptiv Cruise Control (ACC), tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.

– Avstandskontrollsystemet Front Assist, bidrar til å redusere bremselengden når avstanden er kritisk.

– Lane Assist kjørefeltassistent, griper inn hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet utilsiktet, og varsler føreren med en varsellyd og en melding på kjørecomputeren.

– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.

Kontakt oss om denne bilen