Volkswagen Polo 95hk 2021

  • Årsmodell

    2021

  • Kilometer

    30 000

  • Kjøpspris

    259 900 NOK

VW Polo R-line klar for salg hos oss på Albjerk Bil Ringerike!

Presentasjon av den attraktive Volkswagen Polo (2021)! Denne bilen er en kombinasjon av høy ytelse, fantastisk komfort og avansert teknologi. Med kun 30,000 kilometer på telleren, er den et strålende eksempel på tysk ingeniørkunst, og fremstår nesten som ny.

For førstegangskjøpere vil du sette pris på dette prisgunstige alternativet. Den er effektiv og enkel å kjøre, noe som lover for mindre forbruk og enkel håndtering selv for uerfarne drivere. Det er nøkkelfri adgang, noe som muliggjør enkel og rask tilgang til bilen. Merk deg også «Ready 2 Discover» musikksystemet som tillater for en sømløs og komfortabel musikkopplevelse med både aux og bluetooth tilkobling.

For pendlere finnes det også mye å sette pris på i denne modellen. Med komfortable skinnseter med setevarmer foran, kan du forvente en behagelig reis opplevelse i både varmt og kaldt vær. Climatronic sørger for at inneklimaet er optimalt, uansett vær. ACC og Front Assist er også installert for økt sikkerhet og pålitelighet på lange eller krevende kjøreturer.

For bilentusiaster er det også et par interessante funksjoner. Ikke minst har vi den attraktive R-line eksteriøren, som gir et sporty og unikt utseende til bilen. 16″ Alu Las Minas rattet, sammen med de originale delene og lakken, gir bilen et sjeldent og autentisk preg. Det er også tintede vinduer bak fra B-søylen som bidrar til helheten av Poloens attraktive utseende.

Bilen er norsk utstyrt, noe som betyr at den er optimalisert for norske forhold. Ikke la denne muligheten gå ifra deg, denne bilen er perfekt for både individuelle kjøpere og familier som er på utkikk etter en pålitelig, trygg og stilig bil. Kom og ta en nærmere titt på denne vakkert konstruerte Volkswagen Polo. Kom for visning og bli målløs!

Ekstra utstyr

– R-line eksteriør
– Blackpakke Polo ( Svarte detaljer på bil )
– Keyless
– Mørkeruter

Utstyrsbeskrivelse

– Adaptiv cruise control, automatisk avstandsregulering til bilen foran. Bare sett en valgfri fartsgrense, så vil bilen automatisk bremse ned og justere hastigheten etter kjøretøyet foran.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.

Vi kan tilby følgende ekstra på denne bilen – Kontakt selger for tilbud.

– Serviceavtale for bruktbil (gjelder VW, Skoda og Audi)
– Lastekantbeskyttelse
– Takstativ
– Takboks
– Skvettlapper
– Lakkforsegling
+ mer

Innbyttekampanje

* Vi gir deg 20.000,- i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring!

Om du ønsker at vi skal se på et evt. innbytte av din bil,
ta med følgende i mail til oss:

– Reg nr og bilmodell
– Km.stand
– Relevant ekstrautsyr på din bil

For mer informasjon ta kontakt med :

Morten Almestrand
Tlf: 930 29 121
Dir mail: morten.almestrand@albjerk.no

Christian Lian
Tlf 900 85 994
Dir mail: christian.lian@albjerk.no

Christian Aasen
Tlf 413 75 100
Dir mail: christian.aasen@albjerk.no

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda.

Hamax Auto AS har byttet navn til Albjerk Bil Ringerike.

Med vår sentrale beliggenhet i Hønefoss, nær Oslo, Drammen og Gardermoen, selger vi årlig ca 1000 nye og brukte biler og er distriktets største bilforhandler.

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Ringerike kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Hønefoss busstasjon ( Gardemoen-Hønefoss med buss ca. 60 min ) Kommer du med tog, henter vi deg gjerne på Hønefoss togstasjon.
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby hyggelige priser på FORSIKRING – FINANS inntil 10 år. Vi kan også ta biler i INNBYTTE.

Velkommen til en hyggelig bilprat hos Albjerk Bil Ringerike

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Kontakt oss om denne bilen