Volkswagen Golf Sportsvan 150hk 2016

  • Årsmodell

    2016

  • Kilometer

    65 600

  • Kjøpspris

    179 900 NOK

Denne bilen er utstyrt med en stillegående bensinmotor med 150 hestekrefter kombinert med en behagelig automatgirkasse med to clutcher. Dette er en perfekt kombinasjon som gir deg godt med krefter til hverdagskjøringen samtidig som du får silkemyke girskift, en uslåelig komfort og et lavt forbruk – Kort sagt gjør denne kombinasjonen at bilen oppleves like komfortabel i køkjøring med mye start og stopp, som på lange strekninger med jevn hastighet!

Dersom du er lei av å «klatre ned i bilen» følger det en ekstra stor fordel med Sportsvan, den høye sittestillingen lar deg nemlig sette deg rett inn, istedenfor å synke ned mot bakkenivå – Det er praktisk for både store og små!
Sammenlignet med en vanlig Golf får du nesten 13 centimeter ekstra høyde og 8 centimeter ekstra lengde, noe som gjør sitt for at bilen oppleves som ekstra romslig. Takket være bilens store vinduer og den høye sittestillingen får du enda større romfølelse bak rattet, samtidig som oversikten er upåklagelig både forover, bakover og til sidene!

Videre kan du også, takket være de lengdejusterbare baksetene som kan forskyves inntil 18 cm, lage større plass i bagasjerommet eller baksetet, alt etter hva du har behov for. I vanlig posisjon med oppslåtte seter rommer bagasjerommet 498 liter, eventuellt 1.520 liter om du legger ned baksetene.

Denne bilen er fint utstyrt, og har blant annet:
– Adaptiv Cruise Control som automatisk holder angitt avstand til bilen foran.
– Parkeringsensorer foran og bak som gir deg god oversikt når du skal manøvrere på trange plasser!
– App Connect som lar deg speile smarttelefonen din i Infotainmentsystemet. Da kan du blant annet navigere med Google Maps eller spille av musikk fra Spotify-appen rett i bilens Infotainmentsystem!

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen på våre merker !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Vi tar 360 bilder av alle bilene våre. Ingen bilder er retusjert !
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen