Volkswagen Nyttekjøretøy Caddy varebil

Sommerkampanje på Caddy varebil

En praktisk og fleksibel varebil med høy kjørekomfort hvor du får mye for pengene! Caddy har vært Norges mest kjøpte varebil i mange år. Det er mange årsaker til dette, en viktig grunn er at du får mye varebil for pengene. Caddy er praktisk, fleksibel og allsidig og kan leveres med 4MOTION firehjulstrekk, DSG automatgir samt en rekke innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer.

 

Pris fra

213.009,-*

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Caddy varebil har mye å by på!

Behov for varebil nå? Vi kan tilby følgende:

Til og med 15. august gir vi deg følgende sommertilbud ved kjøp av ny Caddy varebil, gjelder kun lagerbiler:

  • 50 % rabatt på Service- og vedlikeholdsavtale
  • Tilbud på populært ekstrautstyr
  • Rabatt på bilinnredning fra Würth / Sortimo
  • Gode priser på lagerbiler med rask levering
1/

50 % rabatt på Service- og vedlikeholdsavtale

En Service- og vedlikeholdsavtale gir deg og ditt firma et mer forutsigbart bilhold. Kjøper du ny Caddy varebil innen 15. august 2020 gir vi deg 50 % rabatt på service- og vedlikeholdsavtale med intervall på 3 år/ 60.000 km. Du sparer kr 8.100,- eks mva.**

Ønsker du kortere eller lengre intervall på avtalen tilbyr vi dette også, kundebesparelsen er den samme.

Hvorfor investere i en Caddy?

Utvalgte høydepunkter:

  • Front Assist med City nødbrems
  • Multikollisjonsbrems
  • Motorer fra 75-150 hk
  • Forhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk
  • Manuelt eller DSG automatgir
  • 5 år/200.000 km Norgesgaranti

Tilbudene gjelder ved kjøp av Caddy varebil innen 31.08.2020. Forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik, bilder kan avvike.

*Prisen er veiledende eks mva levert Drammen inkl. leveringsomkostninger. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 5,6 -7,1 l /100 km, CO2-utslipp fra 133-185 g/km etter WLTP standarden. Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr utover standard.

** Rabatt forutsetter kjøp av ny Caddy varebil innen 15.08.2020. Priseksempel har tatt utgangspunkt i intervall på 3 år/60.000 km.

Ta kontakt med en av våre selgere

Artikler

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?