Volkswagen Nyttekjøretøy Caddy lagerbil

Lagerkupp på Caddy varebil 122 hk 4Motion 2019 modell

En praktisk og fleksibel varebil med høy kjørekomfort! Vi har tilbud på 2019-modeller med ekstra gunstig pris, sikre deg ny varebil nå! Caddy har vært Norges mest kjøpte varebil i mange år. Det er mange årsaker til dette, men en viktig grunn er at du får mye varebil for pengene. Caddy er praktisk, fleksibel og allsidig, samtidig som den har en rekke innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer!

 

Pris

298.320,-*

Månedspris

3.412,-**

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Den fantastiske og praktiske varebilen Caddy, til kun kr 298.320 eller kr 3412 ,-** kr i mnd!

Utvalgt ekstrautstyr på kampanjemodellen:

 • Tilhengerfeste
 • Vindu foran høyre side
 • Gummigulv førerhus
 • Skyvedør venstre side
 • Adaptiv cruisekontroll
 • Parkeringsvarmer m/fjernkontroll
 • 4 nøkler med fjernbetjening
 • Lyspakke
 • Multifunksjonsratt
 • Radio Comp. Media
 • Skvettlapper foran
 • kryssbytte dekk/felg
 • Løyds utvidet tett vegg
 • Loyds gulv/kledning
 • Komplette vinterhjul 15″
1/

Praktisk og fleksibel varebil med høy kjørekomfort!

høy kjørekomfort og moderne infotainment- og førerassistentsystemer

Volkswagen Caddy er utstyrt med klimaanlegg, varme i setene og ekstra kjørevarmer som standard. Dermed får både du og medarbeiderne dine en mer behagelig kjøretur. Caddy har høy kjørekomfort og moderne infotainment- og førerassistentsystemer som gjør kjøreturen både tryggere og mer behagelig. Bilen har en rekke oppbevaringsrom i ulike størrelser. Rett over fører- og passasjersetet foran er det for eksempel en takhylle som går over hele kupeens bredde. Hyllen kan ikke ses fra utsiden, men har nok av plass til arbeidshansker, en matboks eller en bærbar PC. I oppbevaringsrommene i dørene er det plass til 1-liters flasker, og i midtkonsollen er det fire koppholdere. For første gang er det også to åpne hanskerom i kupeen. Dermed kan alle ting få sin plass, og du har full oversikt.

Tilbudet gjelder ved kjøp/leasing av ny Caddy Maxi 2019-modell 122 hk TDI 4MOTION til 31.08.20 eller så langt lageret rekker. Må utleveres innen 31.08.20.

*Prisen er veiledende eks. mva. levert Drammen inkl. leveringsomkostninger. Drivstofforbruk blandet kjøring Caddy 75hk 4,4–4,7, CO2-utslipp 127 g/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr utover standard. Vi tar forbehold om feil og endringer.

**Gjelder leasing av ny Caddy Maxi 122hk TDI 4Motion frem til 31.03.20. Alle priser er eks mva. Startleie + Etableringsgebyr kr 40240. Leasingpris kr 3412,- eks mva. Totalpris kr 122 832. Kjørelengde: 60 000 km. 3 års bindingstid. Forutsetter finansiering i Volkswagen financial services. Bilde kan avvike fra tilbudt modell. Forbehold om trykkfeil og utsolgt.

Ta kontakt med en av våre selgere

Stian Rånes
Key Account Manager Nyttekjøretøy
Morten Nordmo
Selger Volkswagen Nyttekjøretøy
Birger Iversen
Seniorselger Volkswagen Nyttekjøretøy

Artikler

Visste du at e-Crafter også kan leveres som handikaptilpasset personbil? Bilen kan leveres med 9 seter og/eller plass til to rullestolbrukere.

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?

Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.