Volkswagen Caravelle varebil

Varebilen med personbilkarakter!

Caravelle varebil tilbyr et meget høyt standardutstyrsnivå sammenliknet med det du får i vår Transporter varebil eller andre varebiler på markedet. Det er summen av alt det «ekstra» som gir Caravelle et personbilpreg.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Caravelle varebil - for deg som stiller høye krav til kjørekomfort

Med innvendig formkledning, komforttak, Climatronic klimaanlegg og ekstra støydemping er dette én av våre mest komfortable varebilmodeller.

Hvorfor velge Caravelle 6.1 varebil?

VW er en urban crossover som gir deg alle SUV-ens fordeler i VW særpregede design med dynamiske former og skarpe linjer. Perfekt for deg som foretrekker å skape trender i stedet for å følge dem. De delte full-LED-lyktene og de sportslige elementene i fronten gir et sprekt og moderne utsende.

  • Høyt standardutstyrsnivå
  • 4MOTION firehjulstrekk & automatgir
  • Bli oppfattet som seriøs & profesjonell
1/

4MOTION firehjulstrekk & automatgir? Ja takk begge deler! Caravelle 6.1 varebil leveres kun med 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med DSG-automatgir (150 hk eller 199 hk).

2-seter er standard

Caravelle varebil leveres som standard med to enkle seter i førerhuset for maksimal komfort. Caravelle varebil kan leveres i kort og lang utgave, med TDI-dieselmotor og du kan velge mellom 150hk eller 199hk med DSG/4MOTION firehjulstrekk-kombinasjon som standard.

  • Caravelle varebil kan leveres i kort og lang utgave
  • TDI-dieselmotor
  • Velg mellom 150hk eller 199hk
  • DSG/4MOTION firehjulstrekk-kombinasjon som standard

Bli oppfattet som seriøs & profesjonell

Caravelle varebil er ikke bare en nyttig arbeidsbil i jobbsammenheng. Den vil forhåpentligvis også hjelpe deg å fremstå som en profesjonell og seriøs aktør ovenfor kunder. Dette tror vi igjen er med på å skape troverdighet til deg, ditt firma og tjenestene du leverer. De beste velger kvalitet!

Se nærmere på Volkswagen Caravelle varebil

Tilbud og finansiering

Ønsker du å prøvekjøre en bil fra Volkswagen Nyttekjøretøy?
Leasing eller finansiering?

Kontakt salg

Petter Mathisen
Selger Volkswagen Nyttekjøretøy
Stian Rånes
Key Account Manager Nyttekjøretøy
Morten Nordmo
Selger Volkswagen Nyttekjøretøy
Birger Iversen
Seniorselger Volkswagen Nyttekjøretøy

Artikler

Visste du at e-Crafter også kan leveres som handikaptilpasset personbil? Bilen kan leveres med 9 seter og/eller plass til to rullestolbrukere.

Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?

Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.