Volkswagen Transporter 2,0 TDI 150hk 2018

  • Årsmodell

    2018

  • Kilometer

    74 900

  • Kjøpspris

    339 900 NOK

Grunnet utviklingen i situasjonen og de nye retningslinjene rundt Covid-19, vil de fysiske salgsavdelingene hos vår forhandler holde stengt frem til og med 11.april

Alle våre selgere er tilgjengelig i normale åpningstider både på telefon og mail, så ikke nøl med å ta kontakt.

Det vil fortsatt være mulig å prøvekjøre bil i denne perioden, og kjøpe den elektronisk.

Vi har nå fått inn denne Transporter 150hk 4Motion til våre lokaler.

Lang utgave med masse godt utstyr, 150hk 2.0TDI med manuell girkasse og 4Motion firehjulstrekk!
Dette er en klar vinner i klassen arbeidsbil! Bilen leveres med fjernbetjent parkeringsvarmer for de kalde dagene, Adaptiv cruise control, parkeringssensor bak, tilhengerfeste og masse mer!
Denne transporteren har skyvedør på begge sider med vindu på høyre skyvedør.

utstyrsbeskrivelser

– Fjernbetjent parkeringsvarmer, er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.

– ACC automatisk avstandsregulering, tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn.

– Parkeringssystem bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

Kontakt oss om denne bilen