Volkswagen Transporter 2,0 TDI 150hk 2016

  • Årsmodell

    2016

  • Kilometer

    84 000

  • Kjøpspris

    319 900 NOK

Vi har nå fått inn denne VW Transporter til våre lokaler.

Kort utgave med masse godt utstyr, 150hk 2.0TDI med automat (DSG) girkasse og 4Motion firehjulstrekk!
Dette er en klar vinner i klassen arbeidsbil! Bilen leveres med fjernbetjent parkeringsvarmer for de kalde dagene, Cruise control, parkeringssensor bak + ryggekamera, tilhengerfeste og masse mer!
Denne versjonen har skyvedør på begge sider med vindu på begge skyvedører.

utstyrsbeskrivelser

– Fjernbetjent parkeringsvarmer, er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere.

– Parkeringssystem bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

Kontakt oss om denne bilen