Volkswagen Amarok 258hk 2019

  • Årsmodell

    2019

  • Kilometer

    93 200

  • Kjøpspris

    419 900 NOK

Black week kampanje – 5 % rabatt på alle bruktbiler fra Albjerk Bil Drammen og Ringerike.
**Black week kampanje kan ikke kombineres med innbyttekampanje**

Volkswagen Amarok Highline er nå til salgs hos Albjerk bruktbilsenter

VW Amarok leverer på alle plan. Den håndterer alle underlag på overlegent vis, og med 4.Motion permanent firehjulsdrift, og differensialsperre bak og hill descent control takler den alle underlag. Den sterke V6 TDI motoren gir bilen kraft nok i massevis, samtidig som forbruket holdes nede.
Volkswagen Amarok har et maskulint design, en robust konstruksjon og massevis av krefter, med andre ord alt du forventer av en eksklusiv allrounder i premiumklassen.

Denne kommer med to stk. Lazer ekstralys i grillen som gir bilen et tøft utseende og ikke minst fantastisk belysning i mørket.

Garanti
Fabrikkgaranti: 5 år / 200 000km.
5 års reklamsjonsrett.
Alle våre biler leveres verkstedkontrollert.

Utstyrsbeskrivelser

– Cruisekontroll som sørger for en stabil fart. Dette er meget behagelig, og svært undervurdert når man skal ut på en litt lengre kjøretur.

– Apple Carplay / Android Auto, Om du har en smarttelefon fra Apple eller Android kan du speile telefonen din på skjermen i bilen. På denne måten kan du enkelt svare innkommende samtaler eller enkelt ringe ut eller sende meldinger, kun ved å lese inn meldingen via talestyringen. Du kan også bruke Google Maps eller telefonens kartfunksjon for å få online veibeskrivelser dit du skal, eller spille av musikk via telefonen.

– Fjernbetjent parkeringsvarmer / Webasto, er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen på våre merker !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen