Skoda Superb stasjonsvogn

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   FOR HELE FAMILIEN

   Bagasjerommet på hele 660 liter er perfekt for en stor familie.

   PLASS TIL ALT DU TRENGER

   Kupeen i ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN er romslig. Det betyr høy komfort for hele familien og nok plass til praktiske løsninger.

   • Ekstra stort oppbevaringsrom
   • Hanskerom med kjøling
   • Holdere for flasker på 1,5 liter i fordørene
   • Holdere for flasker på 1,5 liter i bakdørene
   1/

   ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN viderefører det dynamiske formspråket til ŠKODA SUPERB. De markante linjene kler stasjonsvognen spesielt godt. I tillegg er bilen romslig med plass til alt du trenger.

   Multimedieutstyr

   Skoda Superb Stasjonsvogn er spekket med multimedieutstyr for din fornøyelse.

   • Canton lydsystem
   • To USB-porter foran
   • To USB-porter og 230-volts stikkontakt bak
   • Digital taleforsterkning

   Inspirerende sikkerhet

   Når det gjelder sikkerhet, er ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN kompromissløs. Det betyr at førerassistentsystemene til den oppgraderte modellen har en rekke toppmoderne funksjoner.

   Presentasjon av Skoda Superb Stasjonsvogn

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   Stasjonsvogn, Småbil
   Icon
   Hjuldrift
   4x4, Forhjulsdrift
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin, Diesel

   Tilbud / finansiering

   Ønsker du å prøvekjøre Skoda Superb?
   Leasing eller finansiering?

   Artikler

   Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

   Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

   Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]