Nye Superb Stasjonsvogn

Forventet salgsstart vår/sommer 2024!

Neste generasjon av Škodas største stasjonsvogn. Større og romsligere med bagasjerom på hele 690 liter, ny teknologi og nytt design.

Meld deg på interesseliste

Gode grunner til å velge Superb:

  • Fleksibelt og romslig kupé – Superb stasjonsvogn har en svært romslig kupé og stort bagasjerom. I tillegg er bilen utstyrt med moderne teknologi, flere innovative løsninger og mange tilkoblingsmuligheter
  • Elegant og moderne design – Superb stasjonsvogn er lett gjenkjennelig med moderne, dynamisk design. De rause målene er kombinert med rene linjer, smale hovedlykter, detaljer i mørk matt kromfarge og felger på opptil 19 tommer.
  • Førsteklasses komfort – Seter med setevarme, seteventilasjon og massasjefunksjon, tresoners klimaregulering og en rekke andre komfortfunksjoner gir svært behagelige kjøreopplevelser i Superb stasjonsvogn.
  • Sikkerheten har høyeste prioritet – Superb stasjonsvogn har avanserte førerassistentsystemer som beskytter personene i bilen og bidrar til å hindre kollisjon med andre trafikanter. Hvis en ulykke likevel ikke kan unngås, beskyttes personene i bilen med opptil to kollisjonsputer, mens eCall-systemet hjelper til med å tilkalle hjelp.
  • Førsteklasses teknologi – Superb stasjonsvign er utstyrt med moderne teknologi som gir en enklere og forbedret kjøreopplevelse.
1/

Alle rettigheter forbeholdes. Teknisk data som er spesifisert i forbindelse med de enkelte modellene, er omtrentlige og er ment for illustrative formål. Škoda Auto forbeholder seg retten til fritt å justere priser, farger, utstyre og tekniske data for de modellene som vises her. Illustrasjoner av høyere utstyrsnivåer kan vises med ekstrautstyr som ikke er inkludert i standardmodeller. Utstyret samsvarer kanskje ikke alltid direkte med valgt eksteriørfarge-kombinasjon og er kun ment som illustrasjon. For detaljert informasjon om tilgjengelige modeller, standard- og tilleggsutstyr, gjeldende priser, leveringsbetingelser og tidsbegrensninger, ta kontakt med din Škoda-forhandler

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Småbil
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?